counter

Hair Awards 2018: Λαμπερή βραδιά στο Ζάππειο με πολλούς celebrities! - Φωτογραφίες

Hair Awards 2018: Λαμπερή βραδιά στο Ζάππειο με πολλούς celebrities! - Φωτογραφίες
Hair Awards 2018: Λαμπερή βραδιά στο Ζάππειο με πολλούς celebrities! - Φωτογραφίες

Πολλές ήταν και φέτος οι λαμπερές παρουσίες και οι επώνυμοι καλεσμένοι που τίμησαν τα καθιερωμένα πλέον “Hair Awards” του περιοδικού Estetica Hellas, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για τρίτη συνεχή χρονιά με παρουσιάστρια την Βίκυ Κουλιανού. Η Διευθύντρια Έκδοσης του Estetica Hellas, Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους όσους παραβρέθηκαν στη μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στην κομμωτική τέχνη που σκοπό είχε να αναδείξει και φέτος τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στα χέρια σπουδαίων κομμωτών.

Κατά την έναρξη των Hair Awards 2018, πραγματοποιήθηκε το Fashion Show “Αthena” by Tranoulis. Aξίζει να σημειωθεί ότι ο o οίκος Tranoulis στηρίζει το κίνημα TAKE ME HOME, με το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Στη σκηνή της εκδήλωσης παρουσίασαν τη δουλειά τους κορυφαίοι του χώρου όπως οι Christos Michailidis , Fanis Mastrokostas & Maria Drettaki , Gino hairandmore , Hair Tonic , Hairway, Konstantinos Christopoulos , Lemon Poppy Seed, Nikolas Prekas , Teo Hair Design & η Ιoanna Tzani.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις δημόσιες σχέσεις της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Βeautiful People PR.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR