counter

Ηθοποιός του "Πάρα Πέντε" Πατρίκιος Κωστής έγινε οδηγός πούλμαν λόγω της οικονομικής κρίσης!

Ηθοποιός του "Πάρα Πέντε" Πατρίκιος Κωστής έγινε οδηγός πούλμαν λόγω της οικονομικής κρίσης!
Ηθοποιός του "Πάρα Πέντε" Πατρίκιος Κωστής έγινε οδηγός πούλμαν λόγω της οικονομικής κρίσης!

Πατρίκιος Κωστής

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και στην δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά παραχώρησε ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής που συμμετείχε ως "κακός" με μεγάλη επιτυχία στο καστ της δημοφιλούς σειράς του Μega "Στο Παρα Πέντε".

Ο ηθοποιός μέσω της συνέντευξης αποκάλυψε μια νέα πτυχή της ζωής του που δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής. Λόγω της οικονομικής κρίσης ο ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει ρότα στην καριέρα του και να γίνει οδηγός πούλμαν! Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά: "Για πολλά χρόνια την επιτυχία που εισέπραξα από το Παρά Πέντε την εξαργύρωσα με επαγγελματικές προτάσεις. Δούλεψα καλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα δεδομένα άλλαξαν. Το 2010 η τηλεόραση έβαλε φρένο στις ελληνικές παραγωγές και οι συνεργασίες που μου πρότειναν δεν με ικανοποιούσαν. Την εποχή λοιπόν της αναδουλειάς θέλησα να κάνω άλλα πράγματα. Να γίνω οδηγός σε πούλμαν και να δουλέψω σε μπαρ."

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς προέκυψε αυτό το νέο επάγγελμα εκείνος απάντησε: "Όταν άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της κρίσης και οι προτάσεις να μειώνονται επικίνδυνα, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή συγκυρία προκειμένου να αγγίξω ένα όνειρο του παρελθόντος και γράφτηκα σε μια κρατική σχολή νηπιαγωγών, στην οποία και φοίτησα για δύο χρόνια. Στην πρακτική εξάσκηση δεν πληρωνόμουν και θέλησα να βγάλω τα προς το ζην κάνοντας τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε τα μικρά."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR