counter

Ηθοποιός καταγγέλει τη Χρύσα Ρώπα: “Δέχθηκα λεκτικό bullying όταν την βοηθούσα να μάθει τα λόγια της"

Ηθοποιός καταγγέλει τη Χρύσα Ρώπα: “Δέχθηκα λεκτικό bullying όταν την βοηθούσα να μάθει τα λόγια της"
Ηθοποιός καταγγέλει τη Χρύσα Ρώπα: “Δέχθηκα λεκτικό bullying όταν την βοηθούσα να μάθει τα λόγια της"

Πριν από λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Ρήγας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τη Χρύσα Ρώπα και τη Σοφία Μουτίδου, με την πρώτη να μην το αφήνει έτσι δίνοντας μία σκληρή απάντηση.

Στην εφημερίδα «Espresso» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Πιέτρης, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός παιδικού θεατρικού έργου αλλά και συνεργάτης του Αλέξανδρου Ρήγα τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες και προσβλητικές στιγμές που έζησε δίπλα στην Χρύσα Ρώπα στις «Επτά θανάσιμες πεθερές».

«Τη Χρύσα Ρώπα τη γνώρισα το 2009-2010 στα γυρίσματα για το επεισόδιο «Μια πεθερά στη χούντα». Έπαιζα τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδυόμουν τον γιο της. Την πρώτη μέρα στο γύρισμα καλημέρισα τεχνικούς και ηθοποιούς, και εκείνη, κοιτώντας, μου είπε υποτιμητικά: «Εσύ είσαι ο Πιέτρης Δημήτρης;», «Μάλιστα της απάντησα». «Γιατί δεν έμεινες αθλητής, αγοράκι μου και θέλεις να γίνεις και ηθοποιός; Επειδή είσαι ωραίος και καλά;». Αυτός ήταν ο πρώτος μας διάλογος» ανέφερε στην αρχή.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Πιέτρης αποκάλυψε: «Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ήμουν κάθε πρωί στην ώρα μου, εκείνη ερχόταν καθυστερημένη μια ώρα σίγουρα και μετά έπρεπε να διαβάζω κάθε μέρα τις σκηνές μας, μία και δύο ώρες, επειδή εκείνη δεν ήξερε τα λόγια της, και όχι μόνο αυτό, με διόρθωνε πάντα με πολύ άσχημο τρόπο και φωνές». «Άρχισε, λοιπόν, ξαφνικά να με κακολογεί χωρίς να με ξέρει, ακόμα και σε ανθρώπους του χώρου που γνώριζα καλά. Έβαζε λόγια για να τσακωνόμαστε στο πλατό όλη την ώρα, φώναζε συνέχεια έως και στον σκηνοθέτη, και όταν πρότεινα κάτι με διέκοπτε με άσχημο τρόπο. Αναρωτιόταν για το ποιος με έφερε στο γύρισμα» κατέληξε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες από τη συνεργασία τους: «“Είσαι ατάλαντος, δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις ένα κείμενο” μου έλεγε, την ώρα που διάβαζα για να τη βοηθήσω να μάθει τα λόγια της. Πάντα κρατούσα, όμως, την ψυχραιμία μου. Σαφώς δέχθηκα λεκτικό bullying και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR