counter

"Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου…"

"Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου…"
"Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου…"

Στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού έδωσε τη νέα συνέντευξη ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απουσία του από την μικρή οθόνη, αλλά και στον βασικό λόγο που τα τελευταία χρόνια έχει διαταραχές στον ύπνο του.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Έχεις το φόβο να μη μείνεις χωρίς δουλειά;

Φυσικά. Να σου πω την αλήθεια, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο παραγωγικά, όσο τα έχω συνηθίσει εγώ στο μυαλό μου, οπότε, ναι, φοβήθηκα μήπως μείνω χωρίς δουλειά. Οι σεζόν πλέον κρατάνε 2 μήνες το πολύ, οπότε κάθε 2 μήνες είσαι σε αναζήτηση καινούργιας δουλειάς. Αυτό φέρνει ένα έντονο άγχος και τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου από αυτό. Από την άλλη, ευτυχώς, δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά κι ελπίζω αυτό να μείνει μόνο σε επίπεδο φόβου.

Η τηλεόραση δεν σου λείπει;

Μου λείπει η τηλεόραση, απλώς δεν έχει προκύψει ακόμα κάτι να με ξαναφέρει στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι πάντα τα πράγματα γίνονται στοχευόμενα στη ζωή, για κάποιο λόγο τα φέρνει έτσι, όταν είναι σωστό να γίνει, θα γίνει. Αν υπήρχε μια πρόταση που θα μπορούσα να αποδώσω σωστά και καλά, δεν θα έλεγα «όχι». Αυτή την περίοδο ο ελεύθερος χρόνος μου έχει πολλούς φίλους, κάτι που το έχω ανάγκη, έτσι γεμίζω το χρόνο μου γιατί είναι κάτι που μου είχε λείψει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR