counter

Ηθοποιός δηλώνει: "Ντράπηκα όταν η καθαρίστρια βρήκε τα sex toys μου"

Ηθοποιός δηλώνει: "Ντράπηκα όταν η καθαρίστρια βρήκε τα sex toys μου"
Ηθοποιός δηλώνει: "Ντράπηκα όταν η καθαρίστρια βρήκε τα sex toys μου"

Jennifer Lawrence

Είναι αυτή η αμήχανη στιγμή που λες δε θα ήθελα να συμβεί ούτε στο χειρότερο μου εχθρο! Ο λόγος για τη γλυκύτατη Jennifer Lawrence, την πρωταγωνίστρια της ταινίας “The hunger games”, η οποία είναι πολύ συμπαθής και προσιτή στο κοινό και χαρακτηρίζεται από το χαμηλό προφίλ της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή του Conan O Brien, αποκάλυψε πόσο άσχημα ένιωσε όταν η καθαρίστρια βρήκε κάτω από το κρεβάτι της sex toys!

Η Jennifer Lawrence με πολύ χαλαρή διάθεση και χιούμορ μοιράστηκε την αστεία αυτή ιστορία και αποκάλυψε την ντροπή που ένιωσε όταν η καθαρίστρια της βρήκε κάτω από το κρεβάτι της τα ερωτικά βοηθήματα που κάποιος της είχε κάνει δώρο για πλάκα.

Έκρυψε τα sex toys κάτω από το κρεβάτι

Η Jennifer Lawrence δήλωσε πως έκρυψε κάτω από το κρεβάτι της τα ερωτικά βοηθήματα που ήταν αρκετά και σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και ήθελε να αφήσει σημείωμα στην καθαρίστρια που να της εξηγεί ότι τα sex toys δεν ανήκουν σε εκείνη, αλλά τελικά δεν το έκανε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τα βρει η γυναίκα και κατά τη διάρκεια που της καθάριζε το σπίτι. Η 23χρονη ηθοποιός ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί από τη ντροπή που ένιωσε.

Ένιωσε τεράστια ντροπή και κοκκίνησε!

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός άλλαξε εκατό χρώματα όταν μπήκε στο δωμάτιο και είδε τη σακούλα με τα ερωτικά βοηθήματα δίπλα στο κρεβάτι της: “Έγινα κατακόκκινη όταν κατάλαβα ότι τα είχε βρει! Ήθελα να της αφήσω ένα σημείωμα και να της πω ότι δεν είναι δικά μου, αλλά μου τ’ αγόρασαν για να μου κάνουν πλάκα!”, δήλωσε στην εκπομπή του Conan O Brien.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR