counter

Ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη μετά το λίφτινγκ! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη μετά το λίφτινγκ! (Δείτε τις φωτογραφίες)
Ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη μετά το λίφτινγκ! (Δείτε τις φωτογραφίες)

Helen Miren

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Helen Mirren μπορεί να έχτισε την καριέρα της όχι πατώντας στην εμφάνισή της αλλά στις ερμηνείες της στα θέατρα του Λονδίνου, όμως η 67χρονη δεν δίστασε να πει το ναι σ' ένα ολικό λίφτινγκ προσώπου.

H Helen Mirren, έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι κατανοεί απόλυτα τις γυναίκες που αποφασίζουν να καταφύγουν στο νυστέρι του πλαστικού.

Η εμφάνισή της στο κατάστημα "Fresh and Easy" του Hollywood μ' ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι της φούντωσαν τις φήμες. Άλλωστε αν παρατηρήσετε τη φωτογραφία, κάτω από το μαντήλι διακρίνεται καθαρά ο λευκός επίδεσμος.
Helen MirenHelen Miren

 


























 

Το περιοδικό "The People" μίλησε με τον γνωστό πλαστικό Dr Nick Milojovic για την πιθανότητα η ηθοποιός να έχει κάνει η λίφτινγκ.

"Δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος αλλά έτσι φαίνεται. Το πρόσωπό της είναι πρησμένο".

Ο εκπρόσωπός της Mirren δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά στην επόμενη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί δεν θα έχουμε πρόβλημα να το διαπιστώσουμε και οι ίδιοι.

Η ηθοποιός σε παλιότερες συνεντεύξεις της έχει μιλήσει θετικά για τις επεμβάσεις αισθητικής:

"Κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και δεν σου αρέσει πια. Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι θέλουν για να αισθάνονται χαρούμενοι με τον εαυτό τους. Αυτό όμως που δεν μου αρέσει είναι όταν νέοι άνθρωποι καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική. Η ομορφιά της νεότητας είναι φανταστική και γι’ αυτό είναι τρομακτικό για μένα όταν βλέπω νέα κορίτσια με 'ψεύτικα' πράγματα πάνω τους".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR