counter

Ηθοποιός αποκαλύπτει: "Σχεδόν σε όλα τα βραβεία πήγαινα μαστουρωμένη"

Ηθοποιός αποκαλύπτει: "Σχεδόν σε όλα τα βραβεία πήγαινα μαστουρωμένη"
Ηθοποιός αποκαλύπτει: "Σχεδόν σε όλα τα βραβεία πήγαινα μαστουρωμένη"

Καλεσμένη του show "Watch What Happens Live" του αμερικάνικου δικτύου Βravo βρέθηκε η Suzan Sarandon και παραχώρησε μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις! Η 67χρονη ηθοποιός είναι γνωστή τόσο για την πολύχρονη,γεμάτη επιτυχίες και βραβεύσεις, καριέρα της αλλά και για την ευθύτητα του λόγου της.

"Σχεδόν σε όλες τις βραβεύσεις ήμουν μαστουρωμένη"

H Suzan Sarandon μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό στον παρουσιαστή του show Andy Cohen κάνοντας δήλωση-βόμβα: “Σε όλες τις τελετές βράβευσης, πλην των Όσκαρ είμαι σχεδόν πάντα μαστουρωμένη". Αν και της έχουν απονεμηθεί 8 βραβεία Χρυσές Σφαίρες, 4 βραβεία Emmy και 5 Όσκαρ η Suzan Sarandon παραδέχτηκε ότι βρίσκει τις τελετές βράβευσης ανιαρές και ότι για να τις αντέξει σχεδόν πάντα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν έκπληξη αλλά η ίδια έδειξε να το διασκεδάζει. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αποτελούσαν αντικείμενο συζήτησης κλέβοντας τις εντυπώσεις με την λάμψη τους, όμως όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός έκρυβαν ανία, πλήξη αλλά και χασίς! Η Suzan Sarandon έχει παραδεχθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή  της στην εφημερίδα Observer ότι έχει κάνει χρήση τέτοιων ουσιών, ενώ δεν έχει διστάσει να δηλώσει ότι μιλά πολύ ανοιχτά για τα ναρκωτικά με τα τρία της παιδιά. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR