counter

Η Υβόννη Μπόσνιακ τρέχει να προλάβει τα μαγαζιά

Η Υβόννη Μπόσνιακ τρέχει να προλάβει τα μαγαζιά
Η Υβόννη Μπόσνιακ τρέχει να προλάβει τα μαγαζιά

Η Υβόννη Μπόσνιακ μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και περισσότερο στο χώρο της μόδας. Η ενασχόληση της με τα ρούχα και τη συλλογή που φέρει το όνομα της έχει ανοδική πορεία και ήδη οι δημιουργίες της έχουν αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κάνει τις αγορές της για τα Χριστούγεννα

Τρέχει και δε φτάνει η πανέμορφη επιχειρηματίας – μοντέλο καθώς οι υποχρεώσεις της πλέον έχουν αυξηθεί κατά πολύ και ο χρόνος της είναι περιορισμένος. Η ίδια ξοδεύει πολλές ώρες στο ατελιέ και στο σπίτι της. Είναι παραδοσιακή γυναίκα και της αρέσει να μαγειρεύει και το σύντροφο της Αντώνη Ρέμο τον οποίο επίσης δε βλέπει και πολύ αφού και οι δυο τρέχουν όλη μέρα και δε φτάνουν.

Τρέχει και δε φτάνει

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ να κάνει τις αγορές της στα μαγαζιά. Με γοργούς ρυθμούς έμπαινε από το ένα μαγαζί στο άλλο για να προλάβει να τα κάνει όλα. Οπλισμένη με το πλατύ της χαμόγελο, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη παρουσία και λάμπει χωρίς να υπερβολές ενδυματολογικές και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Με total black look και αρβυλάκια μαύρα η Υβόννη Μπόσνιακ έτρεχε να προλάβει τα μαγαζιά καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και δεν της μένει πολύς χρόνος για να τον αφιερώσει στα ψώνια. Με πολύ θετική διάθεση και ενέργεια μοίρασε χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό και εντυπωσίασε με το χαμηλό προφίλ που κρατά. Είναι απλή, ευγενής και απολαμβάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο δείχνει να ‘χει απήχηση στο γυναικείο κοινό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR