counter

H Χρύσπα μιλά για την μάχη με τα κιλά και την λιποαναρρόφηση που έκανε (Video)

H Χρύσπα μιλά για την μάχη με τα κιλά και την λιποαναρρόφηση που έκανε (Video)
H Χρύσπα μιλά για την μάχη με τα κιλά και την λιποαναρρόφηση που έκανε (Video)

Χρύσπα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Χρύσπα την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου που βρίσκεται στα καλύτερα της καθώς είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τα επαγγελματικά της βήματα οδεύουν από το καλό στο καλύτερο αλλά και μέσα της είναι ήρεμη και αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της και την εμφάνιση της.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χρύσπα ήταν η περιπέτεια της με τη βουλιμία. Την εμμονή αυτή με το φαγητό και τα κιλά έχει περάσει στο παρελθόν και η παρουσιάστρια του “Μίλα”. Οι δυο γυναίκες άνοιξαν τις καρδιές τους και μοιράστηκαν με το κοινό τις άσχημες εκείνες αναμνήσεις και τις στιγμές που πάλευαν με τη βουλιμία.

Οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της Χρύσπα ήταν πολλές. Για πολλά χρόνια πάλευε και προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εμμονή της με το φαγητό αλλά και να σταθεροποιήσει το βάρος της για να είναι υγιής. Οι κριτικές και τα κακόβουλα σχόλια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της που συχνά έπεφτε καθώς δεν αισθανόταν καλά όταν κοιτούσε το είδωλο της στον καθρέφτη.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αέναη προσπάθεια τα κατάφερε. Έκλεισε τα αυτιά της σε εκείνους που την αποκαλούσαν “χοντρή”, ξεπέρασε την εμμονή της για το φαγητό, έκανε λιποαναρρόφηση για να απομακρύνει το λίπος που είχε στην περιοχή της κοιλιάς της και σήμερα αισθάνεται πιο όμορφη και ελκυστική από ποτέ.

Η ίδια ένιωσε καλά όπως ομολόγησε όταν έκλεισε τα αυτιά της και τα μάτια της σε όλους εκείνους που σχολίαζαν τα κιλά της. Το μόνο της μέλημα ήταν να είναι υγιής εσωτερικά και εξωτερικά. Η συμμετοχή της στο DWTS4 την γέμισε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό της, ενώ παράλληλα την κράτησε και σε φόρμα.

“Σήμερα νιώθω πολύ καλά με αυτό που είμαι”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR