counter

Η Χρύσπα για τα κιλά & το σώμα της: "Έκανα λιποαναρρόφηση, είχα βουλιμικά επεισόδια και τώρα..."

Η Χρύσπα για τα κιλά & το σώμα της: "Έκανα λιποαναρρόφηση, είχα βουλιμικά επεισόδια και τώρα..."
Η Χρύσπα για τα κιλά & το σώμα της: "Έκανα λιποαναρρόφηση, είχα βουλιμικά επεισόδια και τώρα..."

Χρύσπα

Η Χρύσπα πέρασε αρκετές περιπέτειες με την υγεία της και συγκεκριμένα με το βάρος, το σώμα και τα κιλά της. Γεννήθηκε με καμπύλες κάτι που της προκάλεσε προβλήματα στην ψυχολογία της τα οποία την οδήγησαν στη βουλιμία. Η τραγουδίστρια κατάφερε να καταπολεμήσει τα προβλήματα και πλέον είναι υγιής αισιόδοξη αδιαφορώντας για την εικόνα της και τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για το σώμα της.

“Συνήθισα να βλέπω τον εαυτό μου σε αυτά τα κιλά και πλέον με αγαπώ όπως είμαι. Κάποτε, μάλιστα επειδή δε μου άρεσε μια ατέλεια στο σώμα μου, υποβλήθηκα σε λιποαναρρόφηση. Αλλά δεν έχω ψύχωση πια.”, δηλώνει στο περιοδικό LIKE!.

Όπως οι περισσότερες γυναίκες, τη μια είσαι σε πολύ καλή σιλουέτα την άλλη παίρνεις κιλά. Σου προκάλεσε ποτέ προβλήματα αυτό;

Οι αυξομειώσεις βάρους που είχα παλιότερα οφειλόταν σε βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπιζα. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεπεράσω αυτά τα προβλήματα και έχω γίνει λιγότερο αυστηρή με τον εαυτό μου και το σώμα μου.

Tι αποφεύγεις και τι περιλαμβάνει η διατροφή σου;

Η διατροφή μου περιλαμβάνει αρκετή καθαρή πρωτεΐνη, όπως λευκό κρέας και ψάρι, πολλά φρούτα και λαχανικά, όσπρια 2-3 φορές την εβδομάδα, αλλά και ξηρούς καρπούς, ειδικά φιστίκια Αιγίνης! Αποφεύγω να καταναλώνω πολλά τυριά, τηγανητά, αλκοόλ, και κενές θερμίδες γενικά.

Μπαίνεις σε πειρασμούς; Σε τι δεν θα μπορούσες ποτέ να αντισταθείς;

Αυτά που παλαιότερα είχα στο μυαλό μου ως “πειρασμούς” τα έχω εντάξει πλέον στο διαιτολόγιο μου σε μικρές ποσότητες. Αυτό στο οποίο δε μπορώ να αντισταθώ είναι μια καλομαγειρεμένη μακαρονάδα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR