counter

Η Χριστίνα Παππά ξεσπά για τα νέα μέτρα: "Είναι αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου"

Η Χριστίνα Παππά ξεσπά για τα νέα μέτρα: "Είναι αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της  Μυκόνου"
Η Χριστίνα Παππά ξεσπά για τα νέα μέτρα: "Είναι αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου"

Σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν μετά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο στην «καρδιά» του καλοκαιριού, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στο κυκλαδίτικο νησί.

Ανάμεσά στους επιχειρηματίες που αντιδρούν στα μέτρα αυτά και η Χριστίνα Παππά, που δραστηριοποιείται στην εστίαση στο νησί των ανέμων. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» με την ίδια να λέει, μεταξύ άλλων: «Είναι άτοπο και λυπηρό αυτό που έγινε. Είναι σαν να τιμωρείται το νησί που δίνει τον χρόνο 3,8 δισεκατομμύρια στο κράτος…

Όλα τα νησιά θα έχουν σε λίγο πρόβλημα, αλλά είναι σαν να γίνεται διάκριση. Στεναχωριέμαι για όλους τους ανθρώπους, όλες τις δουλειές. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και είναι και αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου, τη στιγμή που ο ιός υπάρχει και σε άλλα νησιά.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που χειροκροτώ  την κυβέρνηση για τα μέτρα που μας κλείσανε. Από δω και πέρα όμως είναι άτοπο. Αν το θέμα μας  είναι τα εμβόλια θα έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται, έρχονται με χαρτί ταυτοποίησης εμβολιασμού. Είναι άδικο! Στοχοποιείται αυτό το νησί συνέχεια. Στην Ελλάδα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR