counter

Η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πρεμιέρα και απαντά: Ποια θα τερματίσει πρώτη; Εκείνη, η Μενεγάκη ή η Μελέτη;

Η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πρεμιέρα και απαντά: Ποια θα τερματίσει πρώτη; Εκείνη, η Μενεγάκη ή η Μελέτη;
Η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πρεμιέρα και απαντά: Ποια θα τερματίσει πρώτη; Εκείνη, η Μενεγάκη ή η Μελέτη;

Χριστίνα Λαμπίρη

Mια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Σήμερα η πρεμιέρα της νέας της μεσημεριανής εκπομπής στον Σκαϊ, και η οικοδέσποινα του eXceL!ent αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Star, απαντάει στις φήμες που την ήθελαν σε κόντρα με τον Σταμάτη Μαλέλη και περιγράφει την "αδυσώπητη μάχη" με τη ζυγαριά της.

Είχες δεχτεί πρόταση να πας σε κάποιον άλλο σταθμό όσο ήσουν στο Star;

Είχα δεχτεί πρόταση από τον Alpha, για να αναλάβω τη μεσημεριανή ζώνη, πριν πάει εκεί η Κατερίνα Καραβάτου και το Κους κους το μεσημέρι. Αλλά είναι κάτι που αποκαλύπτω οκτώ χρόνια μετά, γιατί δεν συμφωνώ καθόλου με όσους παρουσιαστές χρησιμοποιούν τις συζητήσεις που μπορεί να κάνουν με κάποιον άλλο σταθμό, ως μοχλό πίεσης για να αυξήσουν τις αποδοχές τους. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να περνάω καλά εκεί που είμαι.

Χριστίνα Λαμπίρη

Φέτος θα βρεθείς απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία πρωταγωνιστούσε στη θεματολογία του Super Star. Θα συμπεριλάβεις στην καινούρια σου εκπομπή είδηση που την αφορά;

Εξαρτάται από την είδηση. Δεν είναι είδηση για εμένα πού πήγε η Ελένη διακοπές το καλοκαίρι. Ανεξάρτητα όμως αν είναι απέναντί μου φέτος, αν υπάρχει κάτι σημαντικό για εκείνη, όπως και για οποιονδήποτε άλλον, εννοείται ότι θα το προβάλλω μέσα από το eXceL!ent.

Ποια πιστεύεις ότι θα τερματίσει πρώτη στο τέλος της σεζόν; Εσύ, η Ελένη Μενεγάκη ή η Ελεονώρα Μελέτη;

Δεν θα πω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν. Ίσως σε έξι μήνες να έχω μία πιο ξεκάθαρη εικόνα και να μπορώ να πω ποια εκπομπή θα κόψει πρώτη το νήμα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα δώσω τον αγώνα μου, γιατί θέλω πραγματικά να πάμε καλά. Ο κόσμος θα αποφασίσει. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Αν είχα ένα μαγικό λυχνάρι και μπορούσα να δω τι θα γίνει στο μέλλον, θα προτιμούσα να προβλέψω τα νούμερα του Τζόκερ, μήπως και λύσω το πρόβλημα της ζωής μου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK! 1709

 .

     

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR