counter

Η Victoria Beckham μετά από μία κουραστική ημέρα έγειρε στην αγκαλιά... μιας αρκούδας!

Η Victoria Beckham μετά από μία κουραστική ημέρα έγειρε στην αγκαλιά... μιας αρκούδας!
Η Victoria Beckham μετά από μία κουραστική ημέρα έγειρε στην αγκαλιά... μιας αρκούδας!

Victoria Beckam

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς της απαιτητικοί και οι υποχρεώσεις της κατά την διάρκεια της ημέρας της πολλαπλές. Οικογένεια και καριέρα για να μπορέσουν να συνυπάρξουν στην ζωή μιας γυναίκας απαιτούν προσπάθεια και πολλές φορές ο συνδυασμός μπορεί να την καταπονήσει.

Η Victoria Beckham απαθανατίστηκε στην αγκαλιά μιας αρκούδας ούσα εξαντλημένη έπειτα από χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση που έγινε για την προώθηση ρούχων της στο Διαδίκτυο. Η Victoria Beckham ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τα ξημερώματα της 29 Νοεμβρίου γράφοντας ως λεζάντα "Μόλις τελείωσε η Χριστουγεννιάτικη e-commerce φωτογράφιση και είμαι εξαντλημένη! Καληνύχτα fashion bunnies!".

H Victoria αγκάλιασε προφανώς έναν από τους συμμετέχοντες της φωτογράφισης που για τις ανάγκες της ντύθηκε με στολή αρκούδας λόγω του χριστουγεννιάτικου concept της. Η Victoria μπορεί να φαίνεται στις δημόσιες εμφανίσεις της αρκετά απόμακρη και συγκρατημένη αλλά πίσω από τα φώτα απ’ό,τι φαίνεται έχει και εκείνη στιγμές αδυναμίας. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ολοένα και θα αυξάνονται λόγω του ότι ο χώρος της μόδας την περίοδο των εορτών ζει σε πυρετώδεις ρυθμούς. Η Victoria μπορεί να είναι απαιτητική με τους συνεργάτες της, αλλά πρώτα είναι με τον ίδιο της τον εαυτό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR