counter

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ποζάρει για το FORMA Οκτωβρίου και αποκαλύπτει: "Σπούδασα ένα χρόνο στο Ant1 Media Lab και λίγες μέρες πριν ξεκινήσω την πρακτική μου..."

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ποζάρει για το FORMA Οκτωβρίου και αποκαλύπτει: "Σπούδασα ένα χρόνο στο Ant1  Media Lab και λίγες μέρες πριν ξεκινήσω την πρακτική μου..."
Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ποζάρει για το FORMA Οκτωβρίου και αποκαλύπτει: "Σπούδασα ένα χρόνο στο Ant1 Media Lab και λίγες μέρες πριν ξεκινήσω την πρακτική μου..."

Για το FORMA Οκτωβρίου φωτογραφήθηκε η παρουσιάστρια του Νέου Καναλιού, Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, που μίλησε στη Φαίη Ευθυμίου για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε στις σπουδές της στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της.
 
«Αυτή την στιγμή ανήκω στο δυναμικό του Νέου Καναλιού και παρουσιάζω την τρίωρη καθημερινή εκπομπή "Έχουμε και Λέμε" η οποία ασχολείται κυρίως με κοινωνικά ζητήματα. Με δεδομένο ότι βρίσκομαι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου πορείας βάζω υψηλούς στόχους και πάντα θέλω να εξελίσσομαι. Μέχρι στιγμής έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω έως εδώ και θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο. 
 
Πάντα με γοήτευε ο κόσμος της δημοσιογραφίας. Η αλήθεια όμως είναι ότι συνειδητοποίησα πως θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με την δημοσιογραφία όταν ήμουν φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Σχολής κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, από όπου και αποφοίτησα το 2015. 
 
Αμέσως μετά αποφάσισα, με τη βοήθεια πάντα των γονιών μου, οι οποίοι με στήριξαν πολύ, να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Παρακολούθησα αρχικά το σεμινάριο τηλεπαρουσίασης του ANT1 MediaLab και εκεί οι καθηγητές μου με παρότρυναν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, όπως και έγινε. 
 
Σπούδασα ένα χρόνο στο Ant1  Media Lab και λίγες μέρες πριν ξεκινήσω την πρακτική μου ήρθε η πρώτη μεγάλη επαγγελματική πρόταση από το κανάλι της Κρήτης, Creta TV. Ξεκίνησα λοιπόν να εργάζομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης παρουσιάζοντας για τρία χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ παράλληλα είχα αναλάβει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής. Από εκεί και πέρα η ζωή με έφερε ξανά στην Αθήνα και πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο...» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.
 
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό FORMA που κυκλοφορεί! 
 
Μαζί super δώρο! 
Μεγάλη τσάντα ταξιδίου ή σακίδιο πλάτης, σε πολλά σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!
 

FORMA MAGAZINE

FORMA MAGAZINE

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR