counter

Η Τζούντι Ντεντς στα 85 της χρόνια ποζάρει στη Βρετανική Vogue

Η Τζούντι Ντεντς στα 85 της χρόνια ποζάρει στη Βρετανική Vogue
Η Τζούντι Ντεντς στα 85 της χρόνια ποζάρει στη Βρετανική Vogue

Η ηθοποιός Τζούντι Ντέντς πόζαρε και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue της Βρετανίας και γράφει ιστορία με το εξώφυλλό της, έπειτα από μια καριέρα σχεδόν 60 ετών στη βιομηχανία του θεάματος.

Πιο γοητευτική από ποτέ, η 85χρονη ηθοποιός αποδεικνύει πως η γυναίκα δεν έχει ηλικία.

Η Τζούντι Ντεντς μιλώντας στο περιοδικό, δεν δέχεται καμία συζήτηση για τη συνταξιοδότησή της, «Όχι, όχι, όχι. Μην λες αυτή τη λέξη... Όχι σε αυτό το σπίτι. Όχι εδώ» και πρόσθεσε: «Οργή, οργή ενάντια στον θάνατο του φωτός. Ποτέ δεν ειπώθηκε μια πιο αληθινή λέξη».

Αυτή την περίοδο η Τζούντι Ντεντς βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στη Βρετανία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο εγγονός της ανεβάζει διαρκώς βίντεό της στο TikTok τα οποία έχουν αγαπηθεί πολύ και έχουν χιλιάσες προβολές. Όπως λέει η ηθοποιός, «είμαι βέβαιη ότι νιώθω όπως όλοι οι άλλοι, τέτοιοι άνευ προηγουμένου καιροί είναι αρκετά δύσκολο να κατανοηθούν. Αυτό που είναι καλό είναι πως η νέα κατάσταση κάνει τους ανθρώπους να μπορούν πλέον να κατανοήσουν πώς νιώθουν όσοι είναι εντελώς μόνοι. Αν μπορέσει να βγει από όλο αυτό η καλοσύνη, θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Η Τζούντι Ντεντς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1957 και έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1964 στην ταινία «The Third Secret». Έκτοτε εμφανίστηκε στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ όπου υποδύεται την Ολίβια Μάνσφιλντ, αλλά και στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» όπου κέρδισε Όσκαρ το 1998. Αναφερόμενη, μάλιστα, στο θέμα που έχει προκύψει για γυναίκα Τζέιμς Μποντ, έχει δηλώσει: «Δεν νομίζω ότι ο Ίαν Φλέμινγκ θα ήθελε έναν θηλυκό Μποντ». Τέλος, στην συνέντευξή της, μιλώντας για τον ιδανικό ρόλο, αποκάλυψε πως θα ήθελε να υποδυθεί κάποια «που όλοι πιστεύουν ότι είναι ένα ευγενικό, άγιο, όμορφο πρόσωπο αλλά στην πραγματικότητα σκοτώνει ανθρώπους».

Να τονίσουμε πως η πιο ηλικιωμένη γυναίκα που ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue της Βρετανίας, στην ιστορία των 104 ετών του, είναι η διάσημη ηθοποιός Τζούντι Ντεντς.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR