counter

Η “τρελή” σταρ που δεν χρειαζόταν σωματοφύλακα

Η “τρελή” σταρ που δεν χρειαζόταν σωματοφύλακα
Η “τρελή” σταρ που δεν χρειαζόταν σωματοφύλακα

Whitney Houston

Από τις 11 Φεβρουαρίου, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός της, όλοι έχουν πει ή γράψει κάτι για εκείνη. Ο μοναδικός που δεν είχε εμφανιστεί ήταν ο BeBe Winans, κολλητός της εδώ και 30 χρόνια, αυτός που αποκαλούσε η Whitney Houston “αδερφός” μου. Και μετά από περίπου 5 μήνες ο βραβευμένος με Grammy μουσικός “σπάει” τη σιωπή του. 

Αφού ο θάνατος της τον καταρράκωσε αρχικά -όπως ο ίδιος παραδέχθηκε-, στη συνέχεια αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο αφιερωμένο σε εκείνη. Ο τίτλος του είναι “The Whitney I Knew”, κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου και όπως λέει ο BeBe Winans θα αφορά την τρελή πλευρά Whitney, αυτή που γνώρισε εκείνος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

“Πιστεύω ότι η Whitney δεν είχε ανάγκη από σωματοφύλακα. Άλλωστε ήταν πολύ τρελή για να χρειάζεται σωματοφύλακα. Μια φορά είχαμε πάει σινεμά και εκείνη μίλαγε συνεχώς κατά τη διάρκεια της ταινίας. Κάποια στιγμή γύρισε μια γυναίκα που καθόταν μπροστά μας και μας είπε να σκάσουμε. Η Whitney έξαλλη, την έπιασε από τα μαλλιά και της ζήτησε να μην είναι τόσο αγενής!” αποκαλύπτει ο BeBe Winans. 

Whitney Houston

Σύμφωνα με το βιβλίο του, ο Bebe, η αδερφή του CeCe και η Whitney είχαν κάνει μεταξύ τους μια συμφωνία -γνωστή και ως “The Pact”- όπου “απαγορευόταν” να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις, αν δεν συμβουλευόταν ο ένας τον άλλον. “Ήταν περίεργη αυτή η συμφωνία, γιατί τη Whitney δεν μπορούσες να την περιορίσεις. Ναι, έλεγε ο καθένας αυτά που πίστευε, αλλά στο τέλος εκείνη έκανε πάντα τα δικά της”. 

Φυσικά από το “The Whitney I Knew” δεν θα μπορούσε να λείπει και ο εθισμός της Whitney στις ουσίες. “Δεν πιστεύω ότι για το πρόβλημα ναρκωτικών που αντιμετώπιζε έφταιγε η επιτυχία. Δεν το πιστεύω, γιατί το ξέρω. Αλλά μπορούμε να κατηγορήσουμε την επιτυχία, αν θέλουμε να ρίξουμε σε κάποιον την ευθύνη” λέει ο BeBe Winans, ενώ από τις σελίδες του βιβλίου του δεν λείπει και ο Michael Jackson. “Ήταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά τόσο διαφορετικοί. Ο Michael δεν μπορούσε να ζήσει στον κανονικό κόσμο και ειλικρινά είναι δύσκολο αν είσαι τόσο ‘μεγάλος’ όσο ήταν ο Michael. Θυμάμαι όταν είχε η Whitney γενέθλια, της έδωσε για δώρο μια μαϊμού και είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Σκύλο ή γάτα το καταλαβαίνω, αλλά μαϊμού; Όμως αυτός ήταν ο Michael. Βέβαια η Whitney αμέσως μετά το πάρτι, την πήγε στον ζωολογικό κήπο”. 

Whitney Houston

Όμως αυτό που έμεινε περισσότερο στον BeBe Winans στις 3 δεκαετίες ήταν αυτή η ιδιαίτερη σχέση που είχαν: “Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που την είδα πως θα ήμασταν κολλητοί. Ήταν η πιο σημαντική και απίστευτη σχέση της ζωής μου”.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR