counter

Η τραγουδίστρια με τον γιο της έφτιαξαν Christmas Gingerbread House!

Η τραγουδίστρια με τον γιο της έφτιαξαν Christmas Gingerbread House!
Η τραγουδίστρια με τον γιο της έφτιαξαν Christmas Gingerbread House!

Η Έλλη Κοκκίνου εντυπωσίασε με το χριστουγεννιάτικο γλυκό της

Έβαλε όλη της την τέχνη και πραγματικά ξεπέρασε και τον ζαχαροπλάστη της γειτονιάς της η Έλλη Κοκκίνου που μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα για το γιο της Αλέξανδρο.

Γλυκό έκπληξη για το γιο της Αλέξανδρο

Σε χριστουγεννιάτικο mood και μέρα που έχει ρεπό και ξεκουράζεται καθώς εμφανίζεται δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη στην Ιερά οδό, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μπει στην κουζίνα σαν καλή μαμά και να εντυπωσιάσει το μονάκριβο γιο της. Φαίνεται πως η Έλλη Κοκκίνου κόλλησε το “μικρόβιο” της ζαχαροπλαστικής από την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή η οποία έχει μπει για τα καλά στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Έβαλε όλη της την τέχνη και εντυπωσίασε

Οπλισμένη με τη θετική της διάθεση και το χαμόγελο του γιου της Αλέξανδρου που ανυπομονούσε να δει την έκπληξη που του επεφύλασσε η μαμά του. Η Έλλη Κοκκίνου έβαλε όλη της την τέχνη και μεγαλούργησε. Το γλυκό που έφτιαξε θα μπορούσε να κοσμεί βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Το σπιτάκι με τη χιονισμένη σκεπή και τα γλυκίσματα που το περιβάλλουν έκανε μικρούς και μεγάλους να επιθυμούν ένα κομμάτι, αφού η διάσημη μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter επιδεικνύοντας τις ζαχαροπλαστικές τις ικανότητες. 

Έλλη Κοκκίνου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR