counter

Η Τιτίκα Στασινοπούλου για τους "Δυο Ξένους": "Έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, γαϊδουριά"

Η Τιτίκα Στασινοπούλου για τους "Δυο Ξένους": "Έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, γαϊδουριά"
Η Τιτίκα Στασινοπούλου για τους "Δυο Ξένους": "Έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, γαϊδουριά"

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα, την Τετάρτη 18/1.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον καρκίνο, την σχέση με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο αλλά και την επιτυχημένη σειρά του Mega «Δύο Ξένους».

Όσα είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου για τους «Δυο Ξένους»

«Γνώρισα τον τέως βασιλιά πριν αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, ήταν ένας ευγενέστατος κύριος. Το ειδύλλιό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν υπήρχε περίπτωση να προχωρήσει, η μάνα του δε θα άφηνε ποτέ τον γιο της να καταλήξει με μια θεατρίνα. Η Αλίκη ήταν πολύ έξυπνη και ναζιάρα και μεγάλη αδυναμία του συζύγου μου. Μου έλεγαν ότι είναι ερωτευμένος μαζί της», είπε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Το τέλος του συζύγου μου ήταν δύσκολο, ταλαιπωρήθηκε τρία χρόνια. Μόλις έφυγε από τη ζωή, αρρώστησα εγώ. Δε φοβήθηκα τον καρκίνο, είναι μια ασθένεια. Δε φοβήθηκα ποτέ τις λέξεις, τους ανθρώπους φοβήθηκα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τον καρκίνο.

Παράλληλα, η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά, του Mega «Δύο Ξένους» που πρωταγωνιστούσε λέγοντα χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι πιο έντονα το ωραίο κείμενο, τις συνεργασίες και τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είχα συμφωνήσει για δύο επεισόδια και κατέληξα να κάνω 4,5. Οι συγγραφείς ήθελαν να κάνουν και τρίτο κύκλο, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος στον ρόλο του άντρα μου. Ορισμένοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη σειρά».

Δείτε επίσης - Δύο Ξένοι: Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός θα έμπαινε στον τρίτο κύκλο

«Το θεωρώ κουταμάρα αυτό, όχι γιατί δεν συνέχισα εγώ αλλά γιατί δεν συνέχισε μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό. Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, ε αυτό είναι και γαϊδουριά. Από τον Νίκο Σεργιανόπουλο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν πολύ καλό παιδί και δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε, πιστεύω αυτό που γνώρισα. Με την Εβελίνα Παπούλια δεν ήμασταν φίλες, όμως την αγαπώ. Παρέα με τους ηθοποιούς δεν έκανα ποτέ» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR