counter

Η τέταρτη πιο όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός του κόσμου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Η τέταρτη πιο όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός του κόσμου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Η τέταρτη πιο όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός του κόσμου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Από τον Γιώργο Πράτανο

Όταν η μεγαλύτερη παγκόσμια κινηματογραφική βάση δεδομένων στο διαδίκτυο, το IMDB, σε κατατάσσει στην ετήσια λίστα του "Gorgeous and Talented", δηλαδή στη λίστα με τους πιο όμορφους και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαμογελάσεις και να σκεφτείς πως οι κόποι, οι θυσίες και η αγωνία σου άξιζαν και με το παραπάνω!

Η ελληνίδα Άννα Ρεζάν Κριτσέλη βρέθηκε στην τέταρτη θέση της εν λόγω λίστα και όχι σε κάποια θέση της "ουράς", γεγονός που κάνει την επιτυχία της ακόμη μεγαλύτερη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πρώτη στη λίστα του IMDB βρέθηκε η Emma Stone (πρωταγωνίστρια του "Crazy Stupid Love"), δεύτερος ο Robert Pattinson (ο star της σειράς ταινιών "Twilight") και στην τρίτη η Rachel Mac Adams (πρωταγωνίστρια του "The Notebook" και πρώην κορίτσι του Ryan Gossling).

Η 21χρονη ηθοποιός που κάνει "αθόρυβα" διεθνή καριέρα μίλησε στο FTHIS.GR για αυτή τη διάκριση: "Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Ξέρω πως κατά καιρούς κάνουν τέτοιες λίστες, αλλά δεν περίμενα να βρεθώ εκεί".

Γεννήθηκε στην Αθήνα 

Από μικρή ηλικία ονειρευόταν την υποκριτική και ειδικά το "μεγάλο πανί": "Έβλεπα ελληνικές ταινίες. Μου άρεσε η Αλίκη, αλλά εγώ ήθελα να μοιάσω στη Ρένα Βλαχοπούλου. Εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο ξεχώριζε στο χορό και το τραγούδι. Μου αρέσουν πολύ τα musicals και όταν συνδυάζονται με κωμωδία, τότε είναι το ιδανικό μου" περιγράφει.

Η "περιπλάνηση" της Άννας 

"Έπαιξα στα "Ματωμένα Χώματα" και στο "Γιούγκερμαν" και στη συνέχεια έφυγα για τη Νέα Υόρκη. Πάντα με γοήτευε αυτή η πόλη. Εκεί έκανα κάποια σεμινάρια "Acting on camera" και εκεί ήρθε και το πρώτο μου εξώφυλλο σε ένα περιοδικό που έχουν κάνει εξώφυλλα η Nia Vardallos και η Tina Fey. Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη συμμετοχή σε διεθνή ταινία, το "Love at first sight?". Έπειτα ακολούθησε το Fashion Week του Λονδίνου όπου βρέθηκα εκεί ως μοντέλο και μου πρότειναν να γίνω το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας μιας γιαπωνέζας σχεδιάστριας" λέει η Άννα.

Μετά ήρθε το Fashion Week της Ρώμης και η συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Mrs European Union, αλλά και η πρόταση για να παίξει σε ιταλική ταινία, το "Immaturi – il viaggio".
Στη συνέχεια, όπως λέει "Έπαιξα δίπλα στον Roberto Benigni στο "La Commedia. Ήταν μια φανταστική συνεργασία! Ο Benigni είναι διασκεδαστικός, ένας "ανοιχτός" άνθρωπος και συνεργάτης που έκανε όλο τον κόσμο να γελάει και να χαλαρώνει στα γυρίσματα" θυμάται.
Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει στο "Showbitch", στην "Κάθαρση", αλλά και στο σίριαλ "Ζωή της Άλλης".  

Καλοκαίρι στην Ελλάδα

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά και για την εξεταστική της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει δημοσιογραφία. Και όχι μόνο...  "Συμμετείχα στο "Ice Age 4"  και υποδυόμουν στη μεταγλώττιση το "μαμούθ Katie". Σε λίγο καιρό θα πρέπει να διαβάσω για την εξεταστική μου. Στη συνέχεια θα πάω για μια ταινία στη Ρώμη, ένα αστυνομικό θρίλερ. Με το που ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, θα επιστρέψω στην Αμερική και θα μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες".

Η προσωπική της ζωή

“Έχω προσωπική ζωή. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι εντάξει με τον άνθρωπο σου και τους φίλους σου. Ο άνθρωπος μου είναι Έλληνας και ζει στην Αθήνα. Πότε έρχεται αυτός στην Αμερική και πότε έρχομαι εγώ στην Ελλάδα”

Ένα αξέχαστο περιστατικό

Η Άννα Ρεζάν Κριτσέλη δεν θα ξεχάσει ποτέ το παρακάτω περιστατικό: "Ο πατέρας μου ήταν εισαγγελέας. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε καλεσμένοι σε μια γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο. Εγώ τότε ήμουν 6 χρονών. Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος. Όταν πλησίασε τον πατέρα μου, του είπε "τι γλυκό παιδάκι"… Τότε τον ρώτησα "μπορώ να σας ζητήσω μια χάρη;". Ο κύριος Στεφανόπουλος μου απάντησε "βεβαίως"… "Γίνεται τα σχολεία να ξεκινάνε στις 9 και όχι στις 8;" τον ρώτησα και εκείνος μου χαμογέλασε. Είχα ακούσει πως τα σχολείαστο εξωτερικό ξεκινάνε στις 9 και είπα να προσπαθήσω να γίνει το ίδιο κι εδώ, αλλά απέτυχα!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR