counter

Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή και τα εμπόδια που δεν την αφήνουν να πραγματοποιηθεί

Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή και τα εμπόδια που δεν την αφήνουν να πραγματοποιηθεί
Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή και τα εμπόδια που δεν την αφήνουν να πραγματοποιηθεί

Αντώνης Βαρδής

Το τελευταίο "αντίο" στον Αντώνη Βαρδή είπαν το πρωί της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Παιανίας συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του. Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Υγεία, έπειτα από πολυετή μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο. Η είδηση του θανάτου του Αντώνη Βαρδή «βύθισε» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους αγάπησαν τον μουσικοσυνθέτη μέσα από τα τραγούδια του.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso και τα όσα αποκάλυψε ο ετεροθαλής αδελφός του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, Χρήστος Δείξιμος, ετοιμάζεται «Ίδρυμα Αντώνης Βαρδής» ώστε ο Αντώνης Βαρδής να ταφεί στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του. Μεγάλη επιθυμία του μουσικοσυνθέτη ήταν να ταφεί στον χώρο του σπιτιού του, μια επιθυμία που η οικογένειά του προσπαθεί να υλοποιήσει. 

Το κτίσμα, 50 περίπου τετραγωνικών, θα είναι τόπος συνάντησης φίλων και συνεργατών του εκλιπόντος μια φορά την εβδομάδα, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και για άλλους κοινωνικούς σκοπούς. Στο δρόμο προς  την υλοποίηση της τελευταίας επιθυμίας του Αντώνη Βαρδή έχουν εμφανιστεί πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια που η οικογένειά προσπαθεί να αντιμετωπίσει. Ο Χρήστος Δείξιμος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ο Γιάννης, η Καλλιστώ και η Φιλοθέη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το «Ίδρυμα Αντώνης Βαρδής» ώστε να καταφέρουν να ταφεί ο αδελφός μου στο σπίτι, όπως είχε ζητήσει. Η περιπέτεια και η γραφειοκρατία που ζήσαμε είναι απίστευτη. Ο μόνος τρόπος να το κατάφερναν ήταν να δημιουργήσουν ίδρυμα και να ταφεί στον περίβολο ο αδελφός μου. Θα γίνει λοιπόν της επόμενες μέρες. (…) Λυπούμαστε πολύ για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των ιθυνόντων, ιδίως του δημάρχου που είναι φίλος της Φιλοθέης και παλιός συμμαθητής της».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR