counter

Η Τάμτα εξηγεί γιατί εξοργίστηκε με τις φωτογραφίες της κόρης της

Η Τάμτα εξηγεί γιατί εξοργίστηκε με τις φωτογραφίες της κόρης της
Η Τάμτα εξηγεί γιατί εξοργίστηκε με τις φωτογραφίες της κόρης της

Τάμτα

Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV λίγο πριν ανέβει στο stage της εμφάνισής της στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Σχετικά με το πρόσφατο γεγονός, όταν παρά τη θέλησή της, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες μαζί με την κόρη της, η ίδια δήλωσε: “Είχα θέμα! Δεν θέλω να ακουστεί κάπως, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο έχω προστατέψει αυτό το μέρος της προσωπικής μου ζωής. Παρ’ όλο που υπήρξε και υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Έτυχε να βγουν οι φωτογραφίες στα περιοδικά, παρ’ όλο που είχα ζητήσει να μην τις βγάλουν. Έγινε! Ίσως δεν έπρεπε να το ζητήσω μόνο μέσω twitter, έπρεπε να κάνω ένα πιο σοβαρό βήμα για να μη βγει όλο αυτό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον, επειδή είναι πολύ μεγάλη πλέον. Ακόμα και εγώ τρομάζω, όταν είμαστε μαζί με το πόσο έχει μεγαλώσει”. Μάλιστα, η Τάμτα συνέχισε λέγοντας: “Σε λίγο η κόρη μου γίνεται 18! Ας έχω εγώ τον έλεγχο για έναν χρόνο ακόμη και μετά ας κάνει εκείνη ό,τι θέλει. Ευτυχώς εγώ δεν έχω βρει έξω από το σπίτι μου ποτέ φωτογράφο, όπως γίνεται σε άλλους”.

H Tάμτα, παράλληλα, μίλησε για την καμπάνια υπέρ της αντισύλληψης, στην οποία συμμετέχει μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς και τη Μαίρη Συνατσάκη: “Κάνουμε μία προσπάθεια για την αντισύλληψη. Προσπαθήσαμε με την Άννα Πρέλεβιτς και τη Μαίρη Συνατσάκη να δώσουμε στα κορίτσια να μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω για την αντισύλληψη. […] Εγώ χάρηκα πάρα πολύ! Εγώ έχω αντιληφθεί πολλά προβλήματα που έχουν τα νεαρά κορίτσια σχετικά με την αντισύλληψη, όχι μόνο από την κόρη μου που έχει άνεση να μιλάει μαζί μου, αλλά και από τις φίλες της. Δεν έχουν όλα τα κορίτσια άνεση να συζητήσουν με τους γονείς τους τέτοια θέματα και αυτός είναι ένας τρόπος να ενημερωθούν”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR