counter

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά μιλάει στο FTHIS.GR για τον "ξυλοδαρμό" του τραγουδιστή στο Ανόβερο

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά μιλάει στο FTHIS.GR για τον "ξυλοδαρμό" του τραγουδιστή στο Ανόβερο
Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά μιλάει στο FTHIS.GR για τον "ξυλοδαρμό" του τραγουδιστή στο Ανόβερο

Βασίλης Καρράς με γυναίκα του

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Απο το πρωί ένα δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αναπαράχθηκε, δημιούργησε τεράστια αναστάτωση αφού έκανε λόγο για βάναυσο ξυλοδαρμό του Βασίλη Καρρά σε συναυλία του στο Ντίσελντορφ πριν λίγες μέρες.

Το αρχικό δημοσίευμα ανέφερε ότι την ώρα που ο Βασίλης Καρράς, τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο του Ντίσελντορφ, ο μάνατζέρ του ξυλοκοπούνταν απο ανθρώπους της νύχτας έξω απο το μαγαζί. Ο Βασίλης Καρράς όταν ενημερώθηκε, κατέβηκε απο την πίστα για να βοηθήσει και κατέληξε αιμόφυρτος. Τελικά μετά το επεισόδιο φυγαδεύτηκε με το αυτοκίνητο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την σύζυγο του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα η οποία μίλησε αποκλειστικά και έριξε φως στην υπόθεση: "Το θέμα που βγήκε σήμερα στα blog και τα sites είναι όχι μόνο παλιό, αλλά και ψεύτικο! Κατ' αρχήν η συναυλία δεν έγινε στο Ντύσελντορφ αλλά στο Ανόβερο. Είχε τεράστια επιτυχία. Το μαγαζί χωρούσε 1500 άτομα κι απ' έξω είχαν συγκεντρωθεί 2000 και περίμεναν. Συνόδευα τον σύζυγό μου στο επαγγελματικό του ταξίδι και είχαμε ταξιδέψει στη Γερμανία από την Δευτέρα. Η συναυλία θα γινόταν την Τρίτη. Ήρθαν και μας πήραν από το ξενοδοχείο και πήγαμε με τον Βασίλη στο νυχτερινό κέντρο. Βγήκε στην πίστα γύρω στις 2 το πρωί και κατά τις 5-6 αποχωρήσαμε από το νυχτερινό κέντρο. Δεν ενεπλάκη σε καμία διαμάχη, ούτε έπεσε κάτι άσχημο στην αντίληψή μας. Τρομοκρατήθηκα όταν διάβασα ότι ο άντρας μου φυγαδεύτηκε αιμόφυρτος. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα όλα τα χρόνια της καριέρας του και απασχολεί μόνο με τη δουλειά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφτηκαν όλα αυτά. Είναι απίστευτο να γράφει ο καθένας ότι θέλει. Δεν σκεφτόμαστε να προβούμε σε μηνύσεις σε όσους έγραψαν τα ψευδή δημοσιεύματα, γιατί δεν θέλουμε να ασχοληθούμε άλλο. Ο Βασίλης δεν θέλει να διαιωνίσει αυτή την υπόθεση. Για εμάς έχει τελειώσει."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR