counter

Η σύντροφός του προτάσσει τα στήθη της κι ο Ronaldo σφυρίζει αδιάφορα...

Η σύντροφός του προτάσσει τα στήθη της κι ο Ronaldo σφυρίζει αδιάφορα...
Η σύντροφός του προτάσσει τα στήθη της κι ο Ronaldo σφυρίζει αδιάφορα...

Σε αγώνα μπάσκετ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός το λαμπερό ζευγάρι που έστρεψε τα φωτογραφικά φλας πάνω του μόλις εισήλθε στο χώρο. Ο λόγος για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo και την εκρηκτική σύντροφο του Irina Shayk που αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια.

Ο ποδοσφαιριστής και το πανέμορφο μοντέλο που είναι ζευγάρι από το 2010 παρευρέθηκαν σε αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στη Real Madrid και την Cska Moscow και πραγματικά τα φλας στράφηκαν πάνω τους ειδικά όταν εμφανίστηκε η Irina Shayk. Το μοντέλο άναψε φωτιές με τη sexy εμφάνιση της καθώς τα κουμπιά από το τζιν πουκάμισο της άφηναν εκτεθειμένο το στήθος της. Τα αρσενικά είχαν χαζέψει με τη θέα. Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως για τον Christiano Ronaldo που περπατούσε γεμάτος αυτοπεποίθηση δίπλα της, σφυρίζοντας αδιάφορα.

Ο Christiano Ronaldo απόλαυσε το παιχνίδι έχοντας δίπλα του την sexy σύντροφο του Irina Shayk η οποία ήταν ντυμένη με τζιν outfit και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σε κλασική γραμμή. Οι δυο τους φαίνεται ότι είναι πολύ καλά μαζί καθώς δεν έλειψαν οι πλάκες και τα πειράγματα του ενός στον άλλο κατά τη διάρκεια του αγώνα.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR