counter

Η σύντροφος του George Clooney έρχεται στην Ελλάδα για να... ιδρώσει πολύ!

Η σύντροφος του George Clooney έρχεται στην Ελλάδα για να... ιδρώσει πολύ!
Η σύντροφος του George Clooney έρχεται στην Ελλάδα για να... ιδρώσει πολύ!

Stacy Keibler_Clooney

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το καλοκαίρι χόρευε στα beach club της Μυκόνου. Τώρα δένει τα κορδόνια της και ετοιμάζεται να κόψει το νήμα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας στον αγώνα των 5 χλμ.

Η 33χρονη σύντροφος του ηθοποιού George Clooney επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Αθήνας και έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει την πρωτιά, αφού υπήρξε για χρόνια πρωταθλήτρια της πάλης.  

Η πανέμορφη ξανθιά σύντροφος του 50χρονου ηθοποιού, με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια έχει ένα από τα ωραιότερα αθλητικά σώματα που έχουμε δει με αναλογίες που κόβουν την ανάσα. Με ύψος 1,80 και βάρος 62 κιλά, παρότι έχει εγκαταλείψει τον αθλητισμό, διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της.

Αν με αυτή την είδηση, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε είναι αν μαζί της θα ταξιδέψει και ο Clooney να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, αλλά για να είστε σίγουρες στις 11 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί ο Μαραθώνιος κατεβείτε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Φέτος, οι συμμετοχές για τον Κλασικό Μαραθώνιο έφτασαν τους 26.000 δρομείς, ρεκόρ συμμετοχών για το θεσμό που κλείνει τα 30 χρόνια του. Tα ονόματα ελλήνων celebrities που θα συμμετέχουν διέρρευσαν ήδη κι έτσι θα απολαύσουμε με αθλητικά παπούτσια και φόρμες τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαμαρά, Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά και καλλιτέχνες όπως την Έλενα Παπαρίζου, τη Ζέτα Δούκα και την πρώην Στάρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR