counter

Η συνάντηση της λεχώνας Σκορδά στην 1η της έξοδο, με το ζεύγος Μπαλατσινού - Κωστόπουλου, στα γενέθλια της Τσιμτσιλή

Η συνάντηση της λεχώνας Σκορδά στην 1η της έξοδο, με το ζεύγος Μπαλατσινού - Κωστόπουλου, στα γενέθλια της Τσιμτσιλή
Η συνάντηση της λεχώνας Σκορδά στην 1η της έξοδο, με το ζεύγος Μπαλατσινού - Κωστόπουλου, στα γενέθλια της Τσιμτσιλή

Λιάγκας Σκορδά Τσιμτσιλή Σοφός Κωστόπουλος Μπαλατσινού

Μια μικρή ιδέα έδωσε σήμερα το πρωί στο Πρωινού του Mega o Πέτρος Κωστόπουλος για την τυχαία συνάντηση του ιδίου και της σύζυγου του Τζένης Μπαλατσινού, με το ζεύγος Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά.

Το που, το πότε και το ποιοι άλλοι ήταν εκεί, θα το μάθετε διαβάζοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR, που συνέλεξε για τους αναγνώστες του όλες τις λεπτομέρειες.

Την πρώτη της έξοδο μετά τη γέννηση του γιου της Δημήτρη πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού ΑΝΤ1, που στις 12 Μαϊου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουνίου, την πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα, με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

22 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Φαίη Σκορδά, θέλησε το Σαββατόβραδο να βγει για φαγητό με τον άνδρα της, κοντά στο σπίτι τους στα Νότια Προάστια, για να είναι σε κοντινή απόσταση από το νεογέννητο μωρό της σε περίπτωση που χρειαζόταν οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν νωρίς το βράδυ έφτασαν στο Matsuhisa στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου οι δυο τους με casual ντύσιμο κάθισαν και απόλαυσαν το δείπνο τους, xωρίς κάποια άλλη παρέα.

Η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με όσους την είδαν από κοντά στο κατάμεστο εστιατόριο, ήταν σαν μην γέννησε ποτέ. 

Στο ίδιο εστιατόριο μία εβδομάδα πριν, γιόρτασε τη γιορτή της και η Ελένη Μενεγάκη όπου τυχαία συναντήθηκε με την Εθνική Ελλάδος.

Στο συγκεκριμένο πολυασιατικό εστιατόριο πάντως οι τυχαίες συναντήσεις δίνουν και παίρνουν.

Τυχαία λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου, συναντήθηκε στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα η Φαίη Σκορδά με την εορτάζουσα Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δειπνούσε με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, αλλά και με τους τηλεοπτικούς της "αντιπάλους" Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο.

Νωρίτερα από όλους έφτασε το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά οι οποίοι και κάθισαν μόνοι τους για να δειπνήσουν. Λίγο μετά έφτασαν και κάθισαν στο Matsuhisha η εορτάζουσα Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό για να γιορτάσουν τα γενέθλια της παρουσιάστριας σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Λόγω της πληρότητας του χώρου τα ζευγάρια δεν αντιλήφθηκαν το ένα το άλλο. Η τυχαία συνάντηση όλων έγινε όταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σηκώθηκαν να φύγουν συναντώντας στο πέρασμά τους τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οποία και συνομίλησαν για λίγα λεπτά, χαϊδεύοντας η Φαίη την κοιλίτσα της Σταματίνας και βλέποντας η Σταματίνα φωτογραφίες στο κινητό, του μωρού της Φαίης.

Εκείνη την ώρα έκαναν την είσοδο τους στο Matsuhisha η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο και εκεί συναντήθηκαν όλοι με όλους.

Αγκαλιές, φιλιά, φωτογραφίες των μωρών στα κινητά, είχε η τυχαία αλλά πολύ ευχάριστη όπως αποδείχθηκε συνεύρεση για όλους, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να δημοσιοποιεί τη συνάντηση και τα όσα είπαν τα ζευγάρια μεταξύ τους στο Πρωινό του Mega.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR