counter

Η συνάντηση της ξανθιάς Ελληνίδας παρουσιάστριας με την κουμπάρα της!

Η συνάντηση της ξανθιάς Ελληνίδας παρουσιάστριας με την κουμπάρα της!
Η συνάντηση της ξανθιάς Ελληνίδας παρουσιάστριας με την κουμπάρα της!

Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 08:30 στο «JOY», ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς μιλάει με την Ράνια Θρασκιά για την προσωπική του ζωή αλλά και για την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η ροκ Ευρυδίκη σε μια συγκινητική συνέντευξη μας μιλάει για το γιο της, για τον Γιώργο Θεοφάνους και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της στιγμές.

Η Ράνια Θρασκιά υποδέχεται στο «JOY» τον καλύτερο Bartender, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος μας ετοιμάζει ένα καταπράσινο smoothie για ευεξία.

Η Τζένη Θεωνά συναντάει την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy Cool», Βασιλική Τρουφάκου και μας μιλάει για το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει.

Η Fashion Blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μαζί με την Νίκη Πετρουλάκη κάνουν γιόγκα και μας δείχνουν ποιες ασκήσεις μας βοηθάνε να ξυπνήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στο «JOY», η Μαίρη Συνατσάκη, ως νονά του γιού της Ράνιας Θρασκιά μας μιλάει για το ρόλο της ως πνευματική μητέρα αλλά και πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να κάνει παιδί. Μας αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια και μας λέει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την απόφασή της να κάνει πράσινα τα μαλλιά της!

Ο Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας νοστιμεύει την ημέρα μας όταν μας αποκαλύπτει ποιο θεωρεί πως είναι το πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πιο ωραίο γλυκό, ενώ δε διστάζει να αναφερθεί στα σχόλια που δέχεται στο διαδίκτυο όποτε ανεβάζει φωτογραφίες

Η Τζένη Θεωνά συναντάει την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη η οποία μας μιλάει για τις θεατρικές παραστάσεις αλλά και για τις πρώτες διακοπές που θα κάνει με την κόρη της.

Η Ράνια Θρασκιά παρέα με τη Σοφία Δριστέλλα μας δείχνουν έξυπνους τρόπους για να απασχολήσουμε δημιουργικά τα παιδιά μας.

Στη συνέχεια στο «JOY», τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Μουλίνος, ο οποίος μας ενημερώνει για τις τροφές που μας ενυδατώνουν το καλοκαίρι.

Σάββατο 28 Μαΐου και Κυριακή 29 Μαΐου, στις 08:30 το «JOY» είναι η πιο απολαυστική πρωινή παρέα! Μη το χάσετε μόνο στον ΑΝΤ1!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR