counter

Η συγκλονιστική περιγραφή της Κάτιας Ζυγούλη: "Ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες…"

Η συγκλονιστική περιγραφή της Κάτιας Ζυγούλη: "Ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες…"
Η συγκλονιστική περιγραφή της Κάτιας Ζυγούλη: "Ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες…"

Τις τραγικές εξελίξεις στη χώρα μας, παρακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη, η οποία μαζί με τον Σάκη Ρουβά, δεν σταματούν να εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια των συνανθρώπων μας, που έχασαν τη ζωή τους μέσα στις φλόγες.

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από ένα κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, πως ο πατέρας της σώθηκε από τη φονική πυρκαγιά, κυριολεκτικά,στο παρά 5.

Δείτε τι έγραψε η Κάτια Ζυγούλη…

Βλέπω τώρα τον γιο μου να παίζει με το νερό, γιατί ειδοποιήθηκα εγκαίρως από την Στέλλα για την φωτιά και θα την ευγνωμονώ για παντα. Και αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από τις φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό.Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές ,όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρωπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους.Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό...

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…

Ανάρτηση Κάτιας Ζυγούλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR