counter

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άτομα!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άτομα!
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άτομα!

Pamela Anderson

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Pamela Anderson μιλώντας σε εκδήλωση για την κακοποίηση που δέχτηκε όταν ήταν ακόμα ανήλικη.  

Μιλώντας μπροστά σε 200 άτομα, στο πλαίσιο του 67ου φεστιβάλ κινηματογράφου, η Pamela Anderson μίλησε για τον βιασμό που υπέστη όταν ήταν ακόμα παιδί. Η 46χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών, στη συνέχεια την βίασαν στα 12 και ακολούθησε ο ομαδικός βιασμός στην εφηβεία της.

Η Pamela Anderson είπε χαρακτηριστικά: "Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κακοποιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βίασαν στα 12, ενώ στην εφηβεία μου έζησα ξανά το μαρτύριο. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι. Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Παρά την αγάπη των γονιών μου κακοποιήθηκα από μία μπέιμπι σίτερ όταν ήμουν έξι ετών. Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου και ο μεγαλύτερος αδερφός του θέλησε να μου μάθει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ και στη συνέχεια σε βιασμό. Ήταν η πρώτη σεξουαλική μου επαφή. Ήταν 25 ετών... Αργότερα, όταν ήμουν στην εφηβεία, ο φίλος μου σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να με βιάσει με άλλους έξι".

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Pamela Anderson άφησαν άφωνους τους καλεσμένους στην εκδήλωση και στη συνέχεια όλο τον πλανήτη καθώς κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα τις τραγικές στιγμές που έζησε η 46χρονη σταρ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR