counter

Η συγκινητική εξομολόγηση της Kylie Minogue στον Νίκο Αλιάγα. Ο καρκίνος, οι φόβοι της και τα... γαλλικά που της έμαθε ο Olivier Martinez (video)

Η συγκινητική εξομολόγηση της Kylie Minogue στον Νίκο Αλιάγα. Ο καρκίνος, οι φόβοι της και τα... γαλλικά που της έμαθε ο Olivier Martinez (video)
Η συγκινητική εξομολόγηση της Kylie Minogue στον Νίκο Αλιάγα. Ο καρκίνος, οι φόβοι της και τα... γαλλικά που της έμαθε ο Olivier Martinez (video)

Nikos Aliagas_Kylie Minogue

Η 43χρονη Kylie Minogue έχει αποφασίσει να μιλάει επιλεκτικά. Στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι δεν αντιστάθηκε στον έλληνα δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού σε διάσημο ξενοδοχείο της πόλης για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η συνέντευξη έγινε στα πλαίσια της εκπομπής του Νίκου Αλιάγα, "50 Μinutes Ιnside", στην οποία ο διάσημος δημοσιογράφος «ανακρίνει» παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες.

Το καλωσόρισμα της 43χρονης αυστραλής popstar έγινε με ένα μεγάλο "bonjour" από τη μεριά του, ενώ εκείνη του απάντησε σε άπταιστα γαλλικά.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια αναφορά στο παρελθόν... Ο Νίκος Αλιάγας έδωσε στην Kylie Minogue ένα ipad στο οποίο έπαιζαν εικόνες από το σίριαλ "Neighbours", με το οποίο η τραγουδίστρια έγινε γνωστή στην πατρίδα της στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η Kylie γεμάτη έκπληξη μίλησε με χαρά για την καριέρα της ως ηθοποιός. Το 1989 μετά την επιτυχία του σίριαλ, η star κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική. "Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα ερχόταν στη ζωή μου".

Κοιτώντας μία από τις πρώτες της εμφανίσεις επί σκηνής είπε: "Ω. λατρεύω αυτή την εμφάνιση, δεν κρατούσα καν μικρόφωνο! Δεν είχα καταλάβει ότι είχα γίνει pop star".

Όταν ο 43χρονος έλληνας δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις εξαιρετικές της χορευτικές ικανότητες, εκείνη δε δίστασε ούτε λεπτό να τις αποδώσει στη... μαμά της, που ήταν καταπληκτική χορεύτρια. Η Kylie Minogue μίλησε και για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη τελετή λέξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το 2000: "Ήμουν τρομοκρατημένη, αλλά το απόλαυσα. Ανέβηκα στην κεντρική σκηνή και ένιωθα όλα τα συναισθήματα: αγχωμένη, ενθουσιασμένη, περήφανη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νύχτα".

Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να μη συζητήσουν για τη μεγάλη της περιπέτεια, η οποία άρχισε λίγο μετά την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της "Showgirl", όταν έμαθε από τους γιατρούς ότι είχε καρκίνο. "Έγινε η διάγνωση και θυμάμαι ότι πέρασαν δύο πολύ περίεργες μέρες και μετά έπρεπε να αποφασίσω τι θα έκανα. Δεν δίστασα να μιλήσω για το τι έχω. Πλέον όμως, δεν μιλάω για αυτό πολύ. Το βρίσκω δύσκολο, ήταν κάτι που με ταλαιπώρησε".

Στο τέλος της συνέντευξης ο έλληνας δημοσιογράφος την ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη της φράση στα γαλλικά, την οποία έμαθε από τον πρώην σύντροφό της, τον γάλλο ηθοποιό, Olivier Martinez. Εκείνη του απάντησε με μια γαλλική έκφραση που έκανε τον Νίκο Αλιάγα να ξεκαρδιστεί...

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR