counter

Η στρουμπουλή μπέμπα με τις μαργαρίτες έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε περιζήτητο μοντέλο!

Η στρουμπουλή μπέμπα με τις μαργαρίτες έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε περιζήτητο μοντέλο!
Η στρουμπουλή μπέμπα με τις μαργαρίτες έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε περιζήτητο μοντέλο!

Είναι 30 χρονών και έχει ήδη διανύσει χιλιόμετρα στα παγκόσμια catwalks, ενώ το όνομα της φιγουράρει σε αναρίθμητα εξώφυλλα μόδας και οι street style εμφανίσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές fαshionistas σε όλο τον κόσμο. Ένα βλέμμα της μόνο καθηλώνει, τα λακάκια που σχηματίζονται στο πρόσωπο της όταν χαμογελά αφοπλίζουν, το καλλίγραμμο κορμί της σαγηνεύει και το χαμηλό προφίλ της έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα top models σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η στρουμπουλή μπέμπα της φωτογραφίας κατάγεται από την Αυστραλία

Η Μiranda Kerr κατάγεται από τη μακρινή Αυστραλία και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανήρτησε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram από μικρή είχε ευγενική φυσιογνωμία. Η στρουμπουλή μπέμπα της φωτογραφίας που κρατάει τις μαργαρίτες στα χεράκια της μεγάλωσε και σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε έναν αληθινό άγγελο!

Η 30χρονη καλλονή σήμερα σαρώνει τις πασαρέλες και μέσα σε ένα χρόνο εκτοξεύθηκε και θεωρείται αντάξια των βετεράνων αγγέλων της Victoria Secret. Kάθε φορά που εμφανίζεται τα φλας πέφτουν βροχή για να απαθανατίσουν κάθε της κίνηση. H Miranda Kerr συγκαταλέγεται στα μοντέλα που αποτελούν fashion icon μιας και οι στιλιστικές της επιλογές γίνονται "get-the-look" και φιγουράρουν σε όλα τα περιοδικά αλλά τα fashion blogs. Με ένα ισχυρό συμβόλαιο στα χέρια της, έχει γίνει το πρόσωπο της Swarovski εκτοξεύοντας τις πωλήσεις του διάσημου και συνάμα οικονομικά προσιτού οίκου κοσμημάτων, στα ύψη.

Δεν έχει χάσει την αίγλη της ακόμη και μετά τη γέννα

Το αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο κορμί της δεν έχει χάσει ίχνος από τη σαγήνη του παρόλο που η Miranda Kerr είναι μαμά του 2χρονου Flynn. Το μονάκριβο γιο της απέκτησε από το γάμο της με τον ηθοποιό του Hollywood, Orlando Bloom που εδώ και λίγους μήνες όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι ζουν χωριστά. Η διάσημη καλλονή φέρεται να αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στο γάμο της που διήρκεσε μόλις τρία χρόνια.

Ο χωρισμός της έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της

Τι κι αν χώρισε με το σύζυγο της, εκείνη έχει τον άντρα της ζωής της στο πλευρό της. Ο μονάκριβος γιος της έχει την προσοχή της και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά της ακόμη κι αν λένε ότι είναι ήδη ερωτευμένη με Αυστραλό δισεκατομμυριούχο. Η είδηση του χωρισμού της την έχει κάνει πιο ποθητή και περιζήτητη από ποτέ, καθώς οι μετοχές της ανεβαίνουν με ιλιγγιώδη ρυθμό, ενώ τα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς της αυξάνονται ημερησίως.

Ούτε η ίδια δεν θα το πίστευε ότι η στρουμπουλή μπέμπα με τα μαγουλάκια που έπαιζε μικρή με μαργαρίτες… θα εξελιχθεί σε ένα από τα παγκοσμίου φήμης top model που σήμερα θα «παίζει» με… τους αναγνωρισμένους ανά την υφήλιο κρυστάλλους, με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, που κάθε γυναίκα επιθυμεί να αποκτήσει!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR