counter

Η στενοχώρια της για την έκθεση της προσωπικής της ζωής, η αγάπη της στην Ελλάδα και ένα... αναπάντητο ερώτημα (video)

Η στενοχώρια της για την έκθεση της προσωπικής της ζωής, η αγάπη της στην Ελλάδα και ένα... αναπάντητο ερώτημα (video)
Η στενοχώρια της για την έκθεση της προσωπικής της ζωής, η αγάπη της στην Ελλάδα και ένα... αναπάντητο ερώτημα (video)

Ελένη Παπαρίζου

Μπορεί τελικά η προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου συναυλία της με το συγκρότημα Melisses στην Κατερίνη να ακυρώθηκε λόγω καιρού, αλλά η Έλενα Παπαρίζου πρόλαβε να δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης “Cosmos FM 103,8” και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Βασίλη Κόκκινο. Πέντε ώρες νωρίτερα από τη συναυλία, η Έλενα έφτασε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον σταθμό και από τα πρώτα πράγματα που δήλωσε ήταν η αγωνία της για τη συναυλία, καθώς και το 2010 είχε ακυρωθεί η εμφάνισή της στην πόλη.

Η Έλενα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους θαυμαστές της και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες. Τι είπε:

Η συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τη Νατάσα το χειμώνα. Το συζητάμε εδώ και 4 χρόνια. Πρώτη φορά συνεργαστήκαμε πέρυσι σε συναυλία με επικεφαλής τη Νάνα Μούσχουρη, στη Φιλαρμονική του Βερολίνου. Κάνουμε πολύ καλή παρέα με τη Νατάσα, περνάω πολύ καλά μαζί της, έχει πολύ χιούμορ. Και φέτος είπαμε ότι ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”

Τι την έχει στεναχωρήσει στην καλλιτεχνική της πορεία και η αναφορά στα προσωπικά της  

“Θα το πω μία φορά, αλλά θα σταματήσει εδώ η κουβέντα. Με έχει στεναχωρήσει το πόσο πολύ έχει εκτεθεί η προσωπική μου ζωή, ιδίως με τα τελευταία. Είμαι άνθρωπος που δεν έχω δώσει δικαιώματα και θέλω όλο αυτό να τελειώσει εδώ. Και δεν θέλω ποτέ  μα ποτέ να ξαναπάω πίσω στη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά και να κοιτάω μπροστά!”

Το Dancing on Ice και τα talent show

“Στην αρχή ήμουν διστακτική, γιατί φοβόμουν ότι θα γελοιοποιηθώ, δεν βλέπω τηλεόραση, κάνω πολλά σαρδάμ… Με έπεισε ο Γιάννης Λάτσιος, όταν μου είπε ότι “δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, σε θέλουμε πάρα πολύ”. Ήμασταν μια πολύ παρέα με τον Πέτρο, τον κ. Κωστάλα, τη Τζένη, περάσαμε πολύ ωραία και μου λείπουν.

Όσο για τα talent show, κάποτε θα σου έλεγα ότι δεν συμφωνώ. Αλλά καταλαβαίνω πια ότι είναι ένας τρόπος να αναδειχτούν νέα ταλέντα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Δεν μ’ αρέσει όταν κάποιος πρέπει να γελοιοποιεί κάποιον, ιδίως όταν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει. Αυτό είναι κοροϊδία”

Το νέο single και η δισκογραφική

“Ετοιμάζω album, συζητάω για το τι θέλω να κάνω, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Εύχομαι απλά να μην απογοητεύσω τους fan. Η διαδρομή μου θα συνεχίσει να είναι pop. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.” Δεν απάντησε μόνο στο ερώτημα από ποια εταιρεία… (οι φήμες της θέλουν να αποχωρεί από τη Sony και να διακόπτει τη συνεργασία της με τον παραγωγό Γιάννη Δόξα)

Η Έλενα αναφέρθηκε ακόμα στη Eurovision και τις προτάσεις που έχει δεχτεί- ιδίως από τη Σουηδία- για να εμφανιστεί ξανά, στην επιστροφή της στη Σουηδία μετά το θάνατο του πατέρα της και τις συνεργασίες που δεν περίμενε ότι θα της προτείνουν, δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα γιατί την αγαπά πολύ και αποκάλυψε ότι πίνει τον καφέ της “σκέτο” και ότι δεν τρώει ζάχαρη ούτε γλυκά!   

Δείτε τη συνέντευξη της Έλενας

Η συναυλία στην Κατερίνη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου, ενώ η Έλενα Παπαρίζουν με τις Melisses θα εμφανιστούν στις 24 Αυγούστου στην Μυτιλήνη και τις 31 Αυγούστου στην Άμφισσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR