counter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πρώτες στιγμές με την νέα της παρέα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πρώτες στιγμές με την νέα της παρέα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις πρώτες στιγμές με την νέα της παρέα

To Happy Day ξεκίνησε και τα συναισθήματα που έχω να μοιραστώ μαζί σας είναι μόνο συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Η αλήθεια είναι ότι πριν  τη Δευτέρα πίστευα ότι το τόσο πρωινό ξύπνημα (5.45 παρακαλώ…) δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για πλάκα και γέλια.

Να όμως που μια παρέα τεσσάρων ανθρώπων που νε μεν γνωρίζονταν …αλλά έχουν έρθει πιο κοντά εδώ κι είκοσι ημέρες… αν αφεθεί μπορεί ι να ξεκινήσει την ημέρα της με κέφι.

Τις δύο τελευταίες ημέρες φτάνοντας στον Alpha στις 6.30 το πρωί (μόλις που έχει ξεπροβάλλει ο ήλιος) η πρώτη που συναντώ είναι η Ελένη (Τσολάκη).  Αν και αγουροξυπνημένη είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή. Της λέω τον πόνο μου για το άγχος που είχα όλο το βράδυ μήπως δεν ακούσω το ξυπνητήρι με αποτέλεσμα να ξυπνήσω  μέσα στη νύχτα δύο και τρεις φορές, εκείνη μου λέει τον δικό της ..που δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό στο δρόμο τη για να βρει καφέ και κάπως έτσι πάω τρέχοντας να ετοιμαστώ. Σιγά σιγά φτάνουν και τα αγόρια μας. Ο Νίκος με αθλητική εμφάνιση και τη μηχανή του και ο Δημήτρης αλά μπρατσέτα με το λαπτοπ του.

Μετά τη σύσκεψη, τρέχουμε στο πλατό και μια ακόμα happy day ξεκινά κι επισήμως... Αν και ακούγεται κλισέ θα σας πω ότι τα καλύτερα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Μέσα σε μερικές γραμμές λοιπόν θα προσπαθήσω να σας βάλω στο κλίμα.

Ο Παπανώτας σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα θέματα που έχουμε στη σκαλέτα κι εγώ των παρακαλάω να μην «καίει» τις ατάκες του στα διαλλείματα και μας προϊδεάζει για το τι θα πει. Ο Αναδιώτης πάλι με βοηθάει να ξεμπλοκάρω το ipad ή ό,τι άλλο έχει κολλήσει και δε λειτουργεί.  Σωστά καταλάβατε ..ο νέος δεν είναι απλά ωραίος ..είναι και άσος στην τεχνολογία κι κεί που τον ρωτάω αν ο γιος τους ξύπνησε καθόλου μέσα στη νύχτα (ο καθένας με τον πόνο του βλέπετε) ακούω την Ελένη να γελάει προβάροντας τα props του «Ελενικού καιρού».

Εγώ πάλι προσπαθώ να συντονιστώ μέσα σε όλα αυτά ακούγοντας παράλληλα τι τελευταίες οδηγίες του κοντρόλ…. (Ζήνα Κουτσελίνη και Μαίρη Παλιαλέξη εν δράσει….)

Κι εκεί που αναρωτιέμαι αν θα τα προλάβω όλα, ακούω τον σκηνοθέτη μας, Κώστα Γρηγοράκη να φωνάζει: «Σε δύο βγαίνουμε στον αέρα» για μια ακόμα happy day

Καλό απόγευμα και σε λίγες ώρες καλημέρα…..

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR