counter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά: Θα έκανε τώρα που είναι έγκυος, μια sexy φωτογράφηση;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά: Θα έκανε τώρα που είναι έγκυος, μια sexy φωτογράφηση;
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά: Θα έκανε τώρα που είναι έγκυος, μια sexy φωτογράφηση;

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

"Νιώθω απερίγραπτα! Γεμάτη προσμονή που δυναμώνει μέρα με τη μέρα καθώς νιώθω όλο και περισσότερα σκιρτήματα στην κοιλίτσα μου και ένας ακόμη υπέρηχος αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά της κορούλας μου. Φαντάζομαι πως το σοκ και η πληρότητα θα φτάσουν στο αποκορύφωμα όταν έρθει πια στον κόσμο. Είμαι ήδη χαζομαμά" είπε η παρουσιάστρια.

"Δεν θα το πιστέψετε, αλλά την ονειρεύομαι. Σαν να την κρατώ ήδη στην αγκαλιά μου. Δεν εννοώ πως σκέφτομαι ανοησίες του τύπου σε τι σχολείο θα πάει, αλλά την οραματίζομαι κοντά μου. Κάνω κάτι και λέω μέσα  μου να, αυτό θα μπορούμε σε κάποιο χρονικό διάστημα να το κάνουμε μαζί. Και είναι μαγευτικό.

Είναι εντελώς χαζό και ουτοπικό να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα και να κρύβεις ένα τόσο ευτυχές γεγονός που όσο και να το "σκεπάσεις" είναι απλώς ζήτημα χρόνου να αρχίσει να φαίνεται. Προσωπικά το κράτησα κρυφό ως τη στιγμή που βεβαιώθηκα πως όλα πήγαιναν κατ΄ ευχήν.

Το μωρό μου και ο γιατρός θα αποφασίσουν τελικά πόσο θα παραμείνω στο πλατό. Ιδανικά θα ήθελα να κάτσω μετά, ώστε να είμαι όσο το δυνατό περισσότερο κοντά της. Αλλά σχέδια δεν θέλω να κάνω όμως, γιατί στην τηλεόραση τα πάντα είναι ρευστά".

Σε άλλο σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε: "Δεν έχω κάνει ούτε στα νορμάλ μου σέξι φωτογράφιση, θα έκανα έγκυος; Άλλωστε δεν το κρύβω έχω πολλές ανασφάλειες και δεν νιώθω εξοικειωμένη με το σώμα μου σε αυτή την κατάσταση. Άρα πως να βγάλω ρούχα μπροστά στο φωτογράφο και κατ’ επέκταση σε όλο τον κόσμο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR