counter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... Αγιοβασιλίτσα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... Αγιοβασιλίτσα!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή... Αγιοβασιλίτσα!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντύθηκε Άγιος Βασίλης

Στο πολύχρωμο και παραμυθένιο Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι βρέθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949, το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, για να υποδεχθεί μαζί με τους ακροατές του την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου. Τα φετινά Χριστούγεννα, ο Ρυθμός 949 μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του οργάνωσε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλή μουσική, κέφι και θετική ενέργεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 949, ντύθηκε Άγιος Βασίλης και με την καλή της διάθεση σκόρπισε χαμόγελα στους παρευρισκόμενους. Η Σταματίνα, όχι μόνο φόρεσε αγιοβασιλιάτικο σκούφο αλλά δεν δίστασε να κάνει face-painting σε Christmas mood: ζωγράφισε στο μάγουλό της έναν χιονάνθρωπο και έγινε πάλι παιδί! Η παρουσιάστρια περιηγήθηκε στους χώρους του event και απόλαυσε την παρέα μικρών και μεγάλων που θέλησαν να απολαύσουν μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με ηλιολούστο καιρό. Η χριστουγεννιάτικη έκπληξη που ετοίμασε ο Ρυθμός 949 ήταν το καλύτερο δώρο για τους ακροατές του που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες ραδιοφωνικές τους φωνές που τους κρατούν συντροφιά καθημερινά.

Η Αγιοβασιλίτσα Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεψε τις εντυπώσεις με την παιδικότητά της και την γλυκύτητά της και δείχνει να είναι και εκείνη έτοιμη να περάσει όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR