counter

Η σπάνια εξομολόγηση του Ρίκι Μάρτιν: "Έγραψα ότι είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά…"

Η σπάνια εξομολόγηση του Ρίκι Μάρτιν: "Έγραψα ότι είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά…"
Η σπάνια εξομολόγηση του Ρίκι Μάρτιν: "Έγραψα ότι είμαι γκέι, πάτησα αποστολή και μετά…"

Στην εκπομπή του Proud Radio της Apple Music βρέθηκε ο Ρίκι Μάρτιν.

Ο 48χρονος τραγουδιστής σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο απόγειο της καριέρας του, αλλά και τη στιγμή που αποκάλυψε δημόσια πως ειναι ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα ο Ρίκι Μάρτιν μιλώντας για τα τέλη της δεκαετίας του 1990 αποκάλυψε: «Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα. Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη.

Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι».

Ο Ρίκι Μάρτιν αποκάλυψε παράλληλα πως όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα δημόσια.

Ήταν τον Μάρτιο του 2010 όταν ο Ρίκι Μάρτιν παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος με ένα ποστ στην προσωπική του ιστοσελίδα.

 «Έγραψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR