counter

Η σπάνια εξομολόγηση της Τζένης Μπότση για τον Αλέξανδρο Μιχαλά και το ελάττωμά του που την ενοχλεί

Η σπάνια εξομολόγηση της Τζένης Μπότση για τον Αλέξανδρο Μιχαλά και το ελάττωμά του που την ενοχλεί
Η σπάνια εξομολόγηση της Τζένης Μπότση για τον Αλέξανδρο Μιχαλά και το ελάττωμά του που την ενοχλεί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η Τζένη Μπότση, η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έξι χρόνια, ωστόσο κάνει σπάνια κοινές επίσημες εμφανίσεις και κρατάει όσο μπορεί, την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση της, έναν περίπου χρόνο πριν, η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει στον Γιάννη Πουλόπουλο και το page 2 της Νέας Σελίδας για τον επιχειρηματία αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ποιο ελάττωμά του την ενοχλεί.

Τι είχε πει η Τζένη Μπότση για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης της ηθοποιού έναν χρόνο πριν

Με τον αγαπημένο σου Αλέξανδρο Μιχαλά είστε μαζί πέντε χρόνια. Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;

Και περάσαμε και θα ξαναπεράσουμε! Είναι μία σχέση φυσιολογική που και θα τσακωθούμε και θα ξανααγαπηθούμε! Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα να μαλώσεις με τον άλλο.

Ποιο ελάττωμά του σε ενοχλεί;

Η ακαταστασία του. Με ενοχλούσε να βρίσκω τα πράγματά του πεταμένα μέσα στο σπίτι. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή. Τώρα το έχω συνηθίσει…

Όσα χρόνια σε ξέρουμε, είσαι ίδια. Ποιο είναι το μυστικό σου;

Ε, τώρα υπερβάλλεις! Ίδια δεν είμαι σε καμία περίπτωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μυστικό μου δεν είναι ότι κοιμάμαι καλά και πίνω πολύ νερό. Εννοείται ότι θα τα κάνω και αυτά, για να ξεγελάσω την πείνα μου, αλλά και τη διατροφή μου προσέχω και στο γυμναστήριο πηγαίνω. Δυστυχώς, δεν τρώω επειδή πεινάω. Τρώω επειδή είμαι λιχούδα. Αλλά όταν δω ότι παίρνω κιλά μαζεύομαι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR