counter

Η Sophie Monk… σε νέες περιπέτειες!

Η Sophie Monk… σε νέες περιπέτειες!
Η Sophie Monk… σε νέες περιπέτειες!

Η Sophie Monk πρωταγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά στη διαφημιστική καμπάνια της «Angel Champagne» και… μεθάει τους περαστικούς γνωστής λεωφόρου του Los Angeles! Το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία φωτογραφίζεται φορώντας μαύρα εσώρουχα, ξαπλωμένη πάνω από μία… στενή «φίλη» της κρατώντας το μπουκάλι της εν λόγω σαμπάνιας. Πρόκειται για μια άκρως αισθησιακή λήψη η οποία δεσπόζει σε billboard του Los Angeles, κάνοντας τα κεφάλια όλων όσων διασχίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο, να γυρίζουν μονομιάς!    

  

Γεννημένη στις 14 Δεκεμβρίου 1979, η πανέμορφη Monk εκτός από μοντέλο είναι επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σήμα κατατεθέν της τα κατάξανθα μακριά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια της, τα οποία σε συνδυασμό με την απόλυτα θηλυκή σιλουέτα της συνθέτουν ένα μοναδικό «πακέτο» ομορφιάς το οποίο την έχει βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες, αλλά και στις φαντασιώσεις πολλών ανδρών. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, οι άνδρες δεν είναι αρκετοί, αφού μέσω της συγκεκριμένης φωτογράφισης επιχειρεί να τρυπώσει και στις φαντασιώσεις των γυναικών!

 

Αφού απολαύσετε τις φωτογραφίες, μπορείτε να θαυμάσετε τη Sophie ρίχνοντας μια ματιά και στο video από τα bachstage της περσινής φωτογράφισης...

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR