counter

Η Σοφία Τουντούρη μας συστήνει για πρώτη φορά τον γοητευτικό αδερφό της!

Η Σοφία Τουντούρη μας συστήνει για πρώτη φορά τον γοητευτικό αδερφό της!
Η Σοφία Τουντούρη μας συστήνει για πρώτη φορά τον γοητευτικό αδερφό της!

Τον Αύγουστο που μας πέρασε η Σοφία Τουντούρη έφυγε πρώτη φορά από την πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, για να κατέβει στην Αθήνα και να είναι στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Μέσα σε ένα χρόνο, η μελαχρινή δημοσιογράφος κατάφερε να κάνει αισθητή τη παρουσία της και να ξεχωρίσει, καθώς είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα.

Αυτό το διάστημα, η Σοφία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την χαλαρή και ανέμελη καθημερινότητά της.

Χθες το απόγευμα, η ίδια πραγματοποίησε μια έξοδο με τον αγαπημένο της αδερφό, Πασχάλη, τον οποίο θέλησε να... συστήσει και στους followers της φίλους στo Instagram. Έτσι, οι δυο τους έβγαλαν μια φωτογραφία και η Σοφία έσπευσε να την αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: "Μεγάλη μου τιμή που επιτέλους έκανε break από τις μεταγραφές του και πίνει ένα κρασί με την αδερφή του! Summer in the city with my bro ! #heisthebest #mybro #meetmybrother".

Τα likes και τα σχόλια για την ομοιότητά τους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Τουντούρη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR