counter

Η Σοφία Παθέκα συντετριμμένη περιγράφει το χαμό του πατέρα της: "Με περίμενε. Τον πήρα αγκαλιά, πήρε μια ανάσα κι έσβησε"

Η Σοφία Παθέκα συντετριμμένη περιγράφει το χαμό του πατέρα της: "Με περίμενε. Τον πήρα αγκαλιά, πήρε μια ανάσα κι έσβησε"
Η Σοφία Παθέκα συντετριμμένη περιγράφει το χαμό του πατέρα της: "Με περίμενε. Τον πήρα αγκαλιά, πήρε μια ανάσα κι έσβησε"

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Τον αγαπημένο της πατέρα αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Παθέκα. Η ξαφνική απώλεια του μπαμπά της, έχει βυθίσει στο πένθος την τηλεοπτική γυμνάστρια που του είχε παθολογική αδυναμία καθώς και ολόκληρη την οικογένεια.

Η κηδεία του 67χρονου Αναστάσιου Παθέκα  έγινε το περασμένο Σάββατο στο Βραχάτι Κορινθίας και η Σοφία Παθέκα έφτασε στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο, υποβασταζόμενη από το σύζυγό της το γνωστό καρδιολόγο Λεωνίδα Παπασταύρου και τον αδελφό της. Κοντά της και η καλή της φίλη Έλλη Αγγελιδάκη.

"Πέθανε στη δική μου αγκαλιά και του άντρα μου. Ο μπαμπάς μου είχε χτυπηθεί από τον καρκίνο και έδινε μια άνιση μάχη μαζί του για 13 μήνες" εξομολογείται με τρεμάμενη φωνή η Σοφία Παθέκα στο FTHIS.GR.

Η Σοφία Παθέκα με το σύζυγό της Λεωνίδα Παπασταύρο.

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ

"Την Παρασκευή το πρωί, με ειδοποίησε η μητέρα μου ότι ο μπαμπάς παρά την ειδική μάσκα που φορούσε, δεν είχε οξυγόνο. Οπότε καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα. Πήγα στο νοσοκομείο και ανήμποροι καθίσαμε κοντά του όλοι και παρακολουθούσαμε το οξυγόνο να κατεβαίνει… να κατεβαίνει… Ήταν θέμα ωρών. Τα "όπλα" των γιατρών είχαν τελειώσει… Δεν σου κρύβω ότι ο σύζυγος μου, τον βοήθησε αρκετές φορές να πάρει μια μικρή παράταση ζωής, πάντα σε συνεργασία με το επιτελείο των γιατρών των "Αγίων Αναργύρων" που τον παρακολουθούσαν και τους ευχαριστώ πολύ, γιατί μας χάρισαν 13μηνες ενώ όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος,  είχε λίγο καιρό ζωής" συνέχισε η Σοφία Παθέκα.

"Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, χρειάστηκε να λείψω για μια ώρα. Του έδωσα ένα φιλάκι στο μέτωπο και του ψιθύρισα στο αυτί να με περιμένει.  Όταν επέστρεψα, μπήκα χαρούμενη στο θάλαμο και του είπα "μπαμπάκα ήρθα". Και μόλις τον αγκάλιασα, πήρε τέσσερις αναπνοές και κατέληξε. Στη αγκαλιά μου… και του άντρα μου. Ο πόνος ενός κοριτσιού για τον μπαμπά είναι μεγάλος πόνος.. Και το πιο συγκλονιστικό: δύο ώρες μετά πέθανε και ο καλύτερος του φίλος, ο τελευταίος του φίλος ο κ. Χάρης που νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι…".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR