counter

Η Σοφία Βόσσου τα "χώνει" στην Τατιάνα Στεφανίδου: "Ήταν η χειρότερη…"

Η Σοφία Βόσσου τα "χώνει" στην Τατιάνα Στεφανίδου: "Ήταν η χειρότερη…"
Η Σοφία Βόσσου τα "χώνει" στην Τατιάνα Στεφανίδου: "Ήταν η χειρότερη…"

Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Down Town" Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και τη σχέση της με την παρουσιάστρια σήμερα.

Η Σοφία Βόσσου μιλώντας για την χειρότερη συνεργασία που είχε στην τηλεόραση αποκάλυψε πως ήταν η συμμετοχή της στην εκπομπή "Μίλα", με την Τατιάνα Σταφανίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τατιάνα Στεφανίδου στο "Μίλα". Γιατί δεν πέρασα καλά! Όταν κάνεις μία συμφωνία με τέσσερις ανθρώπους, για όλη τη σεζόν και, στην πορεία, το μετανιώνεις, οφείλεις, τουλάχιστον, να τους προειδοποιήσεις. Δεν ανακοινώνεις σε έναν εργαζόμενο την Παρασκευή ότι τη Δευτέρα δεν θα έχει δουλειά! Το θεωρώ τουλάχιστον ασέβεια, γιατί δύο από αυτές τις κυρίες, είχαμε μία ιστορία στην τηλεόραση -και η Σάννυ (σ.σ. Μπαλτζή) είχε τη δική της πορεία, ως στιχουργός. Από τις τέσσερις μας, λοιπόν, έμεινε μόνο η Μαρία Σταματέρη, που ήταν υπάλληλος του σταθμού, και η Τζούλη Αγοράκη, επειδή ήταν έγκυος".

Οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν αποκαταστάθηκαν από εκείνη την ημέρα που έληξε η συνεργασία τους και η Σοφία Βόσσου όπως δείχνει με την συνέντευξη της δεν έχει καμία πρόθεση να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Τατιάνα Στεφανίδου.  

- Έχεις μιλήσει από τότε με την Τατιάνα;  "Όχι. Και ούτε και θέλω".

- Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε. Αν σε καλούσε η Τατιάνα στην εκπομπή της, με αφορμή το "Your Face Sounds Familiar", θα πήγαινες;
"Όχι. Θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου και αυτούς που δεν μου ταιριάζουν τους αποφεύγω. Δεν έχω καμία κακία, αλλά ξέρω ότι άνθρωποι που έχουν τον χαρακτήρα της Τατιάνας δεν μου πηγαίνουν, γι’ αυτό και προτιμώ να τους κρατάω σε απόσταση. Δεν μπορώ, λόγω δημοσίων σχέσεων, να πάω κάπου που δεν θέλω και να γελάω ψεύτικα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR