counter

Η σκληρή κριτική της Φαίης Σκορδά για τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, η οποία πόζαρε ως μοντέλο στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, φορώντας ένα πράσινο μπουφάν που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της. 

Την επίμαχη φωτογραφία σχολίασαν την Τρίτη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, με την ένταση να ανεβαίνει και την παρουσιάστρια να ασκεί σκληρή κριτική στο μοντέλο.

Παράλληλα η ίδια πάνω στη συζήτηση, απάντησε και στον Άρη Καβατζίκη ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του, με αφορμή το ότι η Ιωάννα Τούνη ήταν παλιότερα καλεσμένη στο Πρωινό, ενώ ανέφερε πως δεν τον ενόχλησε η ανάρτηση του μοντέλου, καθώς «ξέρει ποια είναι η κοπέλα που φωτογραφίζεται».

«Θα μπορούσε να πει “κατεβάζω τη φωτογραφία, ζητώ συγγνώμη” και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Το ότι το συνεχίζει και το εξισώνει με τις φωτογραφίες των τουριστών στον Λευκό Πύργο, το μπερδεύει πάρα πολύ. Δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο τη σχολιάζουν αρνητικά. Με στεναχωρεί αυτό. Μπορείς να είσαι τόσο αφοριστικά απόλυτος επειδή αυτό το κορίτσι ήταν στο My Style Rocks, ήταν αναμενόμενο να δω και αυτό; Όχι! Ποιος είναι ο κριτής που θα αποφασίζει εκ των προτέρων ποιο από αυτά τα κορίτσια που ξεκινάει έχει την παιδεία ή όχι για να έχουμε μια αναμενόμενη συμπεριφορά; Να την υποτιμήσω ειρωνικά και να μην την καλέσω στην εκπομπή;», είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR