counter

Η σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη του Σάκη Ρουβά στη Χρυσούλα Διαβάτη

Η σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη του Σάκη Ρουβά στη Χρυσούλα Διαβάτη
Η σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη του Σάκη Ρουβά στη Χρυσούλα Διαβάτη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απαντά στην Χρυσούλα Διαβάτη

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Αν και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου βρίσκεται στο στόχαστρο των εκπροσώπων της Τέχνης –και όχι μόνο.

Από εκείνη την ημέρα έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά, οπότε απέμενε η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη που είχε σκηνοθετήσει τις «Βάκχες».

Όπως έγραψε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Λοιπόν, φίλοι/ες μου, για να μη χάνουμε και τα λίγα γραμμάρια χιούμορ που μας απέμεινε: Προσπερνώ τα… ιλαροτραγικά παρεπόμενα της βραβεύσεως του Ρουβά (τη «γνώμη» μου για εκείνον την εξέφρασα δύο χρόνια πίσω, επιλέγοντας τον να παίξει ΑΥΤΟΝ το Διόνυσο, σε ΑΥΤΕΣ τις «ΒΑΚΧΕΣ» -όπως έχω επιλέξει άλλους, αλλιώς, σε άλλες δουλειές μου). Βρίσκω, όμως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται και πότε γίνονται οι αιτήσεις; Γιατί σκέφτομαι σε μία εβδομάδα, με το που θα ανεβάσω το «ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ» στο Εθνικό –εάν, φυσικά, δεν έχω φυλακιστεί από εκείνη ως τότε-να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις «ΣΚΟΥΠΑ» (με φαράσι και τσόκαρα(! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων, με τους ημιμαθείς, κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και το κατιναριό! Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών. Αληθεύει; 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR