counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιασμένοι 16 χρόνια πριν

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιασμένοι 16 χρόνια πριν
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Αντώνης Ρέμος αγκαλιασμένοι 16 χρόνια πριν

Ένα αρχείο μπορεί να κρύβει πολλά. Το φωτογραφικό υλικό άλλοτε λειτουργεί σαν κληρονομιά και άλλοτε «καίει» κόσμο. Μια φωτογραφία από τα «παλιά» ξεχώρισε και η Σίσσυ Χρηστίδου και την ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η 33χρονη παρουσιάστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, είναι λογικό να περνάει αρκετές ώρες κλεισμένη μέσα στο σπίτι. «Ξεψαχνίζοντας» το δικό της αρχείο με νοσταλγία για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, όταν ακόμη βρισκόταν στη γενέτειρα της, τη Θεσσαλονίκη, πέτυχε λαυράκι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στο TV100 όταν παρουσίαζε μια εκπομπή Lifestyle χαρακτήρα. Για τις ανάγκες της εκπομπής της τότε έκανε και τα ρεπορτάζ. Μετά από ένα γύρισμα με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος έκανε επίσης τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, η Σίσσυ Χρηστίδου τράβηξε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της καλλιτέχνη. Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι χαμογελαστοί, ξένοιαστοι και… 16 χρόνια νεότεροι. Σε συνέντευξή της δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον γνωστό τραγουδιστή. Φιλία που έχει αντέξει στο χρόνο. Έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της: «Που ‘σαι Αντώνη Ρεμο να δεις τι βρήκα! 1997, Θεσσαλονικη, ρεπορτάζ για την TV100», ενώ τους αποκάλεσε «πιπίνια».

Οι δυο τους δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα από τότε και ο χρόνος έχει λειτουργήσει υπέρ τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιάζει με κοριτσάκι που δεν έχει τελειώσει ακόμη το λύκειο αλλά διατηρεί ακόμη και σήμερα το πανέμορφο πρόσωπο και το λαμπερό της χαμόγελο.

Ο Αντώνης Ρέμος που στο ενσταντανέ είναι σαν αμούστακο αγόρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε γοητευτικό αρρενωπό άντρα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR