counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκινά δίαιτα: Πόσα κιλά πήρε στην τρίτη "άτυχη" εγκυμοσύνη της;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκινά δίαιτα: Πόσα κιλά πήρε στην τρίτη "άτυχη" εγκυμοσύνη της;
Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκινά δίαιτα: Πόσα κιλά πήρε στην τρίτη "άτυχη" εγκυμοσύνη της;

Είναι από τις celebrities Ελληνίδες που δεν διστάζουν να δείξουν την πραγματική τους εικόνα στα social media. Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ζει αυθόρμητα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.

Πρόσφατα η γνωστή παρουσιάστρια δημιούργησε το δικό της κανάλι στο youtube. Εκεί, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις ιδέες της, ενώ περνά σε εξομολογήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί

«Είχα ξαναγυρίσει στα φυσιολογικά μου κιλά μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που ξαναπήρα κιλά σε μια εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος πάνω μου, οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Αυτή η τρίτη μου εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε μου άφησε είκοσι κιλά. Αυτά τα είκοσι κιλά μας οδηγούν στο σήμερα και στα κιλά αυτά που είναι δεκαπέντε αυτή τη στιγμή και μας οδηγούν στη δίαιτα», αποκάλυψε στο νέο της video στο youtube.

Αυτή τη φορά η ίδια θέλοντας να κάνει χιούμορ με τους χρήστες του διαδικτύου, ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από μεσημεριανό της γεύμα που αποτελείτε από chips, μπισκότα και πολλά ακόμη ανθυγιεινά snacks.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου:

Η Σίσσυ Χρηστίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR