counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται, όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια"

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται, όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια"
Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται, όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια"

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 7/10 θέλησε μέσα από την εκπομπή της στο Mega να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για εκείνη και τον τρόπο που διακόπηκε η συνεργασίας τους στο “Χαμογέλα και πάλι”.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου από το Instagram

Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως δεν είχε καταλάβει ότι οι αιχμές του Δημήτρη Αλεξάνδρου πηγαίνουν σε εκείνη ενώ του πρότεινε κάποια στιγμή να μιλήσουν για να λύσουν την κατάσταση μεταξύ τους.

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή της στο Mega

«Εγώ έχω πει ότι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν. Όμως, κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα. Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η αλήθεια είναι μια, ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο καθένας, μπορεί να είναι διαφορετικός. Δε θέλω να μείνω άλλο στο κομμάτι που με αφορά γιατί αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση. Ίσως είναι πιεσμένος, ίσως συμβαίνουν πολλά, δε ξέρω. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψα κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου μεριά. Εγώ θεώρησα, μαζί με την εταιρεία, πως επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι προσωπικό, ότι έπρεπε να του το εξηγήσει η εταιρεία. Δεν είναι ότι δεν αποχαιρετιστήκαμε. Στο τέλος της σεζόν έκανα ένα γεύμα για τους συνεργάτες μου. Εκεί είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας, αγκαλιαστήκαμε. Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν μήνυμα αγάπης. Δε ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν στη βάπτιση του Πάρη τον πήραμε τηλέφωνο να δούμε αν θέλει να στείλουμε κάμερα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Mega μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη.

«Εκείνος ήταν έξαλλος, έλεγε για εξώδικα, να μην πατήσουμε εκεί κτλ. Τότε νόμιζα ότι δε θέλει κανέναν, όχι ότι είναι κάτι προσωπικό. Μέχρι να βγει και να κάνει αυτές τις δηλώσεις, δεν είχα καταλάβει ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν είπα ποτέ ότι δε γνώριζα πως δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί ακόμα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, τη μέρα που κάναμε τη φωτογράφιση ήταν το πρώτο μας ραντεβού, που η ομάδα είχε κλειδώσει… Εγώ θέλω να του στείλω μια τεράστια αγκαλιά και την αγάπη μου. Θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή, ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί δεν ήθελε να μου μιλήσει. Εγώ όμως όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και να μην το τραβήξουμε άλλο» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR