counter

Η Σινέντ Ο' Κόνορ πέθανε στο σπίτι της: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό της

Η Σινέντ Ο' Κόνορ πέθανε στο σπίτι της: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό της
Η Σινέντ Ο' Κόνορ πέθανε στο σπίτι της: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό της

Θλίψη στον χώρο της μουσικής σκόρπισε ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας Σινέντ Ο΄ Κόνορ, που πέθανε την Τετάρτη στα 56 της χρόνια, έπειτα από χρόνια πάλη με θέματα ψυχικής υγείας.

Η Σινέντ Ο΄ Κόνορ, είχε κυκλοφορήσει 10 δίσκους και είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή με το «Nothing Compares 2 U».

Λίγες ώρες μετά την θλιβερή είδηση, η dailymail έφερε στο φως λεπτομέρειες για τον θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, ο θάνατος της Σινέντ Ο’ Κόνορ που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Λονδίνο, δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 πμ την Τετάρτη 26 Ιουλίου μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν σε μια κατοικία στην περιοχή SE24. Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν. Ο θάνατος μιας 56χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι συγγενείς της έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Να σημειωθεί πάντως, πως η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε πρόσφατα μετακομίσει σε νέο σπίτι στο Λονδίνο, ενώ οι θαυμαστές της στην Ιρλανδία, τη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο θρηνούν τον θάνατό της.

Υπάρχει επίσης και το ζήτημα της περιουσίας της, η οποία ορισμένοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι 4 εκατομμύρια λίρες, αλλά άλλοι εκτιμούν ότι μπορεί να έχει μειωθεί σε τίποτα παρά τα δικαιώματα από τη μεγαλύτερη επιτυχία της Nothing Compares 2 U, που έγραψε ο Prince.

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR