counter

Η Σεμίνα Διγενή στηρίζει δημόσια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Μια χυδαία πληροφορία που δεν ζητήθηκε…"

Η Σεμίνα Διγενή στηρίζει δημόσια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Μια χυδαία πληροφορία που δεν ζητήθηκε…"
Η Σεμίνα Διγενή στηρίζει δημόσια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Μια χυδαία πληροφορία που δεν ζητήθηκε…"

Δημόσια υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους τάχτηκε η Σεμίνα Διγενή, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνη στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός κωμικός υποστήριξε πως στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μάλιστα εν γνώσει της συζύγου του.

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά» ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σεμίνα Διγενή στήριξε δημόσια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της: «Γνωριζόμαστε σ αυτήν την πόλη.. Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι λίγο περισσότερο. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους την ξέρουμε καλά κι έχει καταφέρει, όλα αυτά τα χρόνια, να τη σεβόμαστε. Κι αυτό δεν αλλάζει, με μια χυδαία "πληροφορία", που δεν ζητήθηκε κιόλας... Είμαστε μαζί της».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR