counter

Η Σαρλίζ Θερόν στη Χαβάη με τον ενάμιση έτους υιοθετημένο γιο της

Η Σαρλίζ Θερόν στη Χαβάη με τον ενάμιση έτους υιοθετημένο γιο της
Η Σαρλίζ Θερόν στη Χαβάη με τον ενάμιση έτους υιοθετημένο γιο της

Σαρλίζ Θέρον

Μια ευχάριστη απόδραση στη Χαβάη, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Ναταλία Αργυράκη, οργάνωσε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τα γενέθλιά της η Σαρλίζ Θερόν μαζί με τον γιο της, Τζάκσον. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που έκλεισε τα 38 της χρόνια στις 7 Αυγούστου, έφτασε στη Χαβάη με τον μόλις 17 μηνών υιοθετημένο γιο της και τη μητέρα της, Τζέρντα, με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Λος Άντζελες.

Ο φακός απαθανάτισε μητέρα και γιο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, ενώ δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ανέφεραν ότι η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός έκανε και θαλάσσια σπορ, όπως καγιάκ, με φιλική συντροφιά.

Σαρλίζ Θέρον

Σε πρόσφατη συνέντευξη της όσο αφορά το μυστικό της δικής της ομορφιάς και νεότητας, σχολίασε :"Όταν ζεις μια καλή ζωή και έχεις καλές σκέψεις, αυτό εκπέμπεις". Και όσον αφορά την υιοθεσία του γιου της, αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ πρόσθεσε πως δεν ήταν επιλογή της να είναι single μητέρα. "Δεν πιστεύω ότι κάποια μητέρα έχει σκοπό να είναι single μαμά. Δεν το επεδίωξα, αλλά συνέβη".

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!που κυκλοφορεί

OK!2708

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR