counter

Η Σαράφογλου μιλά για την στιγμή που εκφωνούσε το τελευταίο δελτίο του Mega

Η Σαράφογλου μιλά για την στιγμή που εκφωνούσε το τελευταίο δελτίο του Mega
Η Σαράφογλου μιλά για την στιγμή που εκφωνούσε το τελευταίο δελτίο του Mega

Για την μεταγραφή της στον ANT1 αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έχει αποφασίσει να ζει, μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Μαρία Σαράφογλου.

«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που με υποδέχθηκε θερμά . Απολαμβάνω την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τη θαλπωρή στην καθημερινή συνεργασία μου με τους ανθρώπους του. Παρουσιάζω το μεσημεριανό και το απογευματινό δελτίο του σταθμού, ενώ έχω συμφωνήσει  να κάνω και κάποιες συνεντεύξεις, αλλά και οργισμένα θέματα για μεγάλα γεγονότα», είπε σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή της στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Μαρία Σαράφογλου αναφέρθηκε και στις τελευταίες της στιγμές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες στο MEGA. Η δημοσιογράφος ήταν εκείνη που εκφώνησε το τελευταίο δελτίο του σταθμού.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν ήταν το τελευταίο δελτίο του MEGA. Δεν ξέρω πότε και πως , ελπίζω όμως οι ειδήσεις σε αυτό το κανάλι να βγουν και πάλι στον αέρα και να ανακουφιστούν χιλιάδες συνάδερφοι που εξακολουθούν να ζουν με την αγωνία. Ήταν πολύ μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση -  και η δική μου και των συναδέρφων που μείναμε εκεί μέχρι τη τελευταία στιγμή. Ήταν ένας δύσκολος και επίπονος αποχωρισμός από το δεύτερο σπίτι μας», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR