counter

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει για τη σκηνή σeξ με τον Αντόνιο Μπαντέρας: "Ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα"

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει για τη σκηνή σeξ με τον Αντόνιο Μπαντέρας: "Ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα"
Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει για τη σκηνή σeξ με τον Αντόνιο Μπαντέρας: "Ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα"

Για το «τραύμα» που της άφησαν τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών της ταινίας του «Desperado» μίλησε ανοιχτά η Σάλμα Χάγιεκ . 

Η 54χρονη υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, μίλησε στο podcast που φιλοξενήθηκε από τους Dax Shepard και Monica Padman και ξεκαθάρισε πως τα συναισθήματά της δεν αφορούν τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ή τον συμπρωταγωνιστή της Αντόνιο Μπαντέρας.

Η Σάλμα Χάγιεκ  ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως όταν αρχικά της προτάθηκε ο ρόλος είχε ενθουσιαστεί. Παράλληλα αποκάλυψε ότι στο σενάριο δεν υπήρχε κάποια αναφορά για ερωτική σκηνή και πως αυτή εντάχθηκε στη συνέχεια.

Παράλληλα η ηθοποιός εξήγησε πως ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ήταν ο «αδελφός της» και η τότε σύζυγός του, παραγωγός Ελίζαμπεθ Αβελάν η «καλύτερη φίλη της». Έτσι συμφώνησε να κάνει τη σκηνή σε κλειστό σετ με παρόντες μόνο τέσσερα άτομα.

«Όταν ήταν να αρχίσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω. Έλεγα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι. Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο. Ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν. Για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν: “Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια”. Και ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα. Δεν έλεγα να αφήσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την άφηνα για δυο δευτερόλεπτα και μετά έβαζα ξανά τα κλάματα. Αλλά το καταφέραμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη δεδομένη στιγμή. Σκεφτόμουν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό μου. Θα το δουν; Θα τους πειράξει; Οι άντρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει, "Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου!"» είπε η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας και ο αδερφός της όταν είδαν την ταινία παρέλειψαν τις ερωτικές σκηνές.

Η Σάλμα Χάγιεκ ξεκαθάρισε ωστόσο αρκετές φορές ότι ο Ροντρίγκεζ και ο Μπαντέρας «ήταν καταπληκτικοί» και ότι ο Ροντρίγκεζ δεν την πίεσε ποτέ». Παρόλα αυτά, η στιγμή ήταν πολύ τραυματική και την θυμάται ακόμη έντονα.

Πάντως η Σάλμα Χάγιεκ με τον Αντόνιο Μπαντέρας έχουν παραμείνει φίλοι και από τότε έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πέντε ακόμη ταινίες.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR